Collega's aan het hardlopen

Herstel en re-integratie na corona

Het herstel na corona is voor iedereen anders. Daarom kan een steuntje in de rug helpen. Help uw medewerkers na een coronabesmetting sneller weer aan het werk. Ontdek hoe deze interventies hun herstel ondersteunen.

Voor u geselecteerd:

Om het herstel van uw medewerkers te ondersteunen hebben we 2 passende interventies voor u geselecteerd. En wijzen we u graag op de vergoeding herstelzorg na corona uit de basisverzekering.

Interventies voor re-integratie en herstel

Re-integreren na een coronabesmetting kan moeilijk zijn. Ondersteun daarom het herstel van uw medewerkers. Wij hebben 2 goede aanbieders voor u geselecteerd: Effectyf en Kannick. Met deze aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Vergoeding herstelzorg uit de basisverzekering

Wist u dat herstelzorg na een coronabesmetting tot 1 augustus 2023 wordt vergoed uit de basisverzekering? Bij een verwijzing van een (huis)arts komen uw medewerkers in aanmerking voor deze vergoeding. Meer informatie?

Bekijk de vergoeding herstelzorg na corona

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.

Naar boven