Medewerker met slaapproblemen

Slaapproblemen aanpakken

Slaap is belangrijk voor de gezondheid. Een slechte nachtrust kan leiden tot concentratieproblemen, gezondheidsproblemen en een grotere kans op ongelukken. Met deze interventies leren uw medewerkers om beter te slapen.

Bent u geen werkgever? Ook dan zijn we er voor u. Lees meer over de oorzaken van slaapproblemen. En ontdek hoe u ze kunt aanpakken.

Voor u geselecteerd

Het internet doorspitten om de juiste aanbieder te vinden? Niet nodig. Wij hebben 3 goede aanbieders voor u geselecteerd: MyDailyLifestyle, Gezondeboel en FitzCompany. Met deze aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk

Neem contact op met een interventie-expert

De interventie-experts helpen u graag met al uw vragen over interventies rondom leefstijl en gezondheid. U kunt ze via video, telefonisch of per e-mail bereiken.

Naar boven