Medewerker met slaapproblemen

Slaapproblemen aanpakken

Veel mensen liggen letterlijk wakker van corona. Het is ook een spannende tijd. Maar een slechte nachtrust is wel een risico. Het kan namelijk leiden tot gezondheidsproblemen en een grotere kans op ongelukken. Met deze interventies leren uw medewerkers om beter te slapen.

Neem contact op over deze interventies

Voor u geselecteerd

Het internet doorspitten om de juiste aanbieder te vinden? Niet nodig. Wij hebben 2 goede aanbieders voor u geselecteerd: MyDailyLifestyle en Gezondeboel. Met beide aanbieders hebben we scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

  1. Training Gezond slapen van MyDailyLifestyle
  2. Training Slaap en Shifts van Gezondeboel

1. Training Gezond slapen van MyDailyLifestyle

Gezond slapen is een online training met persoonlijke coaching van een leefstijlcoach. Er zijn 2 variaties van de training: één voor mensen die overdag werken en één voor medewerkers met wisselende werktijden. De medewerkers worden met 2 telefonische gesprekken online gecoacht om zo hun slaappatroon te verbeteren.

Deelnemers houden de eerste week een slaapdagboek bij en krijgen daarna tips en persoonlijk advies. Medewerkers met wisselende werktijden ontvangen voor iedere dienst een slaapschema. Vervolgens gaat de medewerker hiermee aan de slag en geeft de leefstijlcoach hierop feedback.

  • Tijd: 9 weken
  • Kosten: € 207 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

2. Training Slaap en Shifts van Gezondeboel

Slaap & Shifts is gemaakt voor mensen die op onregelmatige tijden werken en daardoor last hebben van slaapproblemen. De training begint met het registreren van vermoeidheid en slaappatronen. Vervolgens kiezen deelnemers zelf uit 2 onderdelen: een theoretisch gedeelte met uitleg en informatie over slapen in combinatie met onregelmatige werktijden. En een praktisch deel dat ingaat op piekeren, het aanbrengen van structuur, ontspanning en beweging. De training is gemaakt in samenwerking met ervaringsdeskundigen en slaapexperts.

  • Tijd: 8-10 weken
  • Kosten: € 30 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Interesse of meer weten?

Deze interventie-experts kijken graag welke interventie het meest geschikt is. En ze regelen de interventie ook voor u als u dat wilt.

De experts van CZ

Benieuwd naar andere interventies voor mentale kracht? Ontdek meer thema's.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Onze interventies zijn exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren