Medewerker ervaart stress bij het thuiswerken

Stress verminderen

Veel mensen werken noodgedwongen thuis. Maar niet iedereen heeft een geschikte werkplek. Werk en gezin lopen door elkaar en contacten met collega’s kosten meer inspanning. Medewerkers die niet thuis kunnen werken, ervaren een hogere werkdruk. Ontdek hoe u hen ook nu ondersteunt.

Voor u geselecteerd

We hebben 5 interventies voor u geselecteerd die zich richten op het omgaan met stress. Voor elke interventie hebben we een geschikte aanbieder voor u geselecteerd. En scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

 1. E-interventie Mindfulness intake van Shared Ambition
 2. Screening Corona Stress van Skils
 3. E-coaching bij stressklachten van Career and Live
 4. Workshop signaleren en herkennen van psychische klachten voor leidinggevenden van PSION
 5. Omgaan met coronastress van Gezondeboel

1. E-interventie Mindfulness intake

Tijdens de intake kijkt de trainer samen met uw medewerker of een 8-weeks mindfulnessprogramma bij hem of haar past en wat het trainingsdoel is.

 • Aanbieder: Shared Ambition
 • Tijd: 1 sessie, 25 minuten
 • Kosten: € 91 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

2. Screening Corona Stress

Op basis van een ingevulde vragenlijst over leefstijl, coping en klachten gaat een psycholoog met uw medewerker in gesprek over de impact van corona op zijn of haar functioneren.

 • Aanbieder: Skils
 • Tijd: 1 sessie
 • Kosten: € 150 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

3. E-coaching bij stressklachten

Deze e-coaching vermindert stress, geeft meer energie, verhoogt het concentratievermogen (geest) en verbetert het zelfinzicht en zelfmanagement (gedrag). De coaching bestaat uit 1 persoonlijk intakegesprek, 3 maanden e-coaching bestaande uit diverse programma’s, 3 coachingsessies van 1,5 uur via Skype en 24/7 begeleiding per mail, Skype of telefoon.

 • Aanbieder: Career and Live
 • Tijd: 3 maanden
 • Kosten: € 213 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

4. Workshop signaleren en herkennen van psychische klachten voor leidinggevenden

Deze workshop van zo'n 2 uur geeft leidinggevenden meer kennis, handvatten en instrumenten voor psychische klachten. Ze krijgen meer kennis over psychische klachten, een verbeterd inzicht in ontstaansoorzaken en bijbehorende signalen en meer mogelijkheden om hier op de juiste wijze mee om te gaan. Dit verhoogt het welzijn en de productiviteit van medewerkers en verlaagt verzuim.

 • Aanbieder: PSION
 • Tijd: 2 uur
 • Kosten: € 627 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

5. Omgaan met coronastress

Door corona ervaren veel mensen gevoelens van stress, angst en onveiligheid. In dit programma krijgt uw medewerker concrete tools die helpen bij het omgaan met de lastige gedachten en gevoelens door corona. Ook helpen de tools om klachten te voorkomen. Ze kunnen een bijdrage leveren om tot rust te komen en juist meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk voor uw medewerker zijn.

 • Aanbieder: Gezondeboel
 • Tijd: eigen invulling
 • Kosten: gratis

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Interesse of meer weten?

Onze interventie-experts kijken graag welke interventie het meest geschikt is. En ze regelen de interventie ook voor u als u dat wilt.

De experts van CZ

Benieuwd naar andere interventies voor mentale kracht? Ontdek meer thema's.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Onze interventies zijn exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Naar boven