Stress verminderen

Hybride werken heeft veel voordelen, maar helaas ook nadelen. Werk en gezin lopen door elkaar en het plannen van een werkweek kan veel zorgen met zich meebrengen. Een hoge werkdruk kan hier leiden tot stress. Ontdek hoe u uw medewerkers hierin ondersteunt.

Bent u geen werkgever? Ook dan zijn we er voor u. Lees meer over de oorzaken van stress. En hoe u dit kunt verminderen.

Voor u geselecteerd

We hebben 2 interventies voor u geselecteerd die zich richten op het omgaan met stress. Voor elke interventie hebben we een geschikte aanbieder voor u uitgezocht. En scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

Groepstraining VR stressmanagement

Deze interactieve training leert u nieuwe inzichten op gebied van stress en hoe stress optimaal in te zetten met behulp van Stressjam. Stressjam is een serious game die gebruik maakt van Virtual Reality. Het richt zich op het bijstellen van uw mindset en het positief inzetten van stress, allemaal terwijl u met een VR-bril op een subtropisch eiland allerlei opdrachten uitvoert. Het praktische deel van de training bestaat uit groepsopdrachten en een aantal deelnemers een demo Stressjam van 6 minuten laten doorlopen, waarbij de rest meekijkt op de beamer. Tot slot de evaluatie en het opstellen van een persoonlijk actieplan.

Naam: Groepstraining VR stressmanagement
Aanbieder: Vitalmindz
Tijd: 4,5 uur
Kosten: € 1.530 (excl. BTW)
Vorm: Online en fysiek

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Workshop signaleren en herkennen van psychische klachten - voor leidinggevenden

Deze workshop van zo'n 2 uur geeft leidinggevenden meer kennis, handvatten en instrumenten voor psychische klachten. Ze krijgen meer kennis over psychische klachten, een verbeterd inzicht in ontstaansoorzaken en bijbehorende signalen en meer mogelijkheden om hier op de juiste wijze mee om te gaan. Dit verhoogt het welzijn en de productiviteit van medewerkers en verlaagt verzuim.

Naam: Workshop signaleren en herkennen van psychische klachten voor leidinggevenden
Aanbieder: PSION
Tijd: 2 uur
Kosten: € 739,08 (excl. BTW)
Vorm: Online en fysiek

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Meer weten? Plan een adviesgesprek

Het kan best lastig zijn om zelf de juiste interventie te kiezen. Onze interventie-experts denken daarom graag met u mee. En ze regelen de interventie ook voor u, als u dat wilt. U hoeft de deur er zelfs niet voor uit.

Neem contact op
Interventie-expert Stephanie aan het werk