Medewerker ervaart stress bij het thuiswerken

Stress verminderen

Veel mensen werken noodgedwongen thuis. Maar niet iedereen heeft een geschikte werkplek. Werk en gezin lopen door elkaar en contacten met collega’s kosten meer inspanning. Medewerkers die niet thuis kunnen werken, ervaren een hogere werkdruk. Ontdek hoe u hen ook nu ondersteunt.

Neem contact op over deze interventies

Voor u geselecteerd

We hebben 5 interventies voor u geselecteerd die zich richten op het omgaan met stress. Voor elke interventie hebben we een geschikte aanbieder voor u geselecteerd. En scherpe afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en doorlooptijd. Dit zijn de interventies die we hebben geselecteerd:

 1. Mindfulness app (Minday) van Shared Ambition
 2. E-health werkstress van VitalMindz
 3. E-coaching bij stressklachten van Career and Live
 4. Workshop voor managers van Career and Live
 5. StressLes van Gezondeboel

1. Mindfulness app (Minday) van Shared Ambition

Minday is een volledig 8-weeks mindfulnessprogramma met informatie en oefeningen. In de intake wordt bepaald of het programma past bij de vraag van uw medewerker. Indien het past bij de vraag kunnen uw medewerkers zelf het tempo bepalen. Uniek zijn de minioefeningen die op het werk gedaan kunnen worden. Uw medewerkers vinden de app in de Appstore (iOS) of Playstore (Android) en volgen het mindfulnessprogramma online. Gedurende het programma krijgt de medewerker korte en langere oefeningen en praktische tips voor op het werk. Eventueel kan de app aangevuld worden met maatwerkcoaching door een mindfulnesstrainer. Vraag naar de vergoedingen die CZ biedt.

 • Tijd: 8 weken
 • Kosten: € 4,99 (excl. BTW) voor medewerkers met een collectieve aanvullende verzekering van CZ

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

2. E-health werkstress van VitalMindz

De interventie wordt online begeleid door een psycholoog. Voorafgaand aan de inzet van deze interventie vindt er altijd een Quickscan of intake plaats. In 9 sessies doorloopt de deelnemer een scala aan thema’s, opgebouwd rondom burn-out, stress op je werk, werkomstandigheden, bedrijfscultuur, lichamelijke balans, leefstijl, bewustzijn, acceptatie en persoonlijkheid. De interventie wordt afgesloten met een persoonlijk actie- en preventieplan.

 • Tijd: 8 weken
 • Kosten: € 540 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

3. E-coaching bij stressklachten van Career and Live

Deze e-coaching vermindert stress, geeft meer energie, verhoogt het concentratievermogen (geest) en verbetert het zelfinzicht en zelfmanagement (gedrag). De coaching bestaat uit 1 persoonlijk intakegesprek, 3 maanden e-coaching bestaande uit diverse programma’s, 3 coachingsessies van 1,5 uur via Skype en 24/7 begeleiding per mail, Skype of telefoon.

 • Tijd: 3 maanden
 • Kosten: € 213 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

4. Workshop voor managers van Career and Live

3 zaken zijn belangrijk als het gaat om werkdruk en werkstress van uw medewerkers: herkennen, oprechte aandacht en communicatie. Regelmatig met elkaar in gesprek gaan, helpt in de bewustwording en het doorbreken van het taboe. De workshop duurt 4 uur en wordt gegeven door 2 trainers. Het programma bestaat uit verschillende werkvormen, afgewisseld met energizers, muziek en filmpjes.

 • Tijd: 4 uur
 • Kosten: € 1.275 (excl. BTW)

Lees meer over deze interventie

5. StressLes van Gezondeboel

StressLes is een laagdrempelig programma dat uitleg geeft over stress en praktische tips om stress (weer) de baas te worden. Daarbij maakt de medewerker samen met een coach een plan om beter om te leren gaan met stress. De 2 coachingsgesprekken vinden plaats via (video)bellen.

 • Tijd: 5 weken
 • Kosten: € 219 (excl. BTW)

Meer weten of deze interventie inzetten? Neem contact op.

Interesse of meer weten?

Onze interventie-experts kijken graag welke interventie het meest geschikt is. En ze regelen de interventie ook voor u als u dat wilt.

De experts van CZ

Benieuwd naar andere interventies voor mentale kracht? Ontdek meer thema's.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Onze interventies zijn exclusief beschikbaar voor organisaties die een collectief contract met CZ hebben. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten voor werkgevers? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Naar boven