Workshop in dialoog over werkdruk en werkstress (leidinggevenden)

De workshop 'In dialoog over werkdruk en werkstress' van Career and Live is specifiek voor leidinggevenden. De praktische workshop gaat in op het herkennen van werkdruk en werkstress bij medewerkers, het geven van oprechte aandacht en het effectief communiceren hierover.

Neem contact op over deze interventie

Inhoud van de workshop

Drie zaken zijn essentieel als het gaat om werkdruk en werkstress van medewerkers: herkennen, oprechte aandacht en communicatie. Regelmatig met elkaar in gesprek gaan, helpt in de bewustwording en het doorbreken van het taboe. Echter, hoe gaat u als leidinggevende nu echt het gesprek aan met uw medewerkers? Eén-op-één of met het hele team? En hoe kunt u vanuit het Job demand resource model zorgen dat er meer werkplezier wordt ervaren in plaats van werkdruk en werkstress? De workshop duurt 4 uur en wordt gegeven door 2 trainers en bestaat uit afwisselende werkvormen, afgewisseld met energizers en muziek en filmpjes. Daarnaast is de workshop gebaseerd op meest recente wetenschappelijke boeken en artikelen.

De workshop in het kort

  • Aanbieder: Career and Live
  • Groepsworkshop (u bepaalt zelf het aantal deelnemers)
  • In dialoog met uw medewerkers over werkdruk en werkstress
  • Doorlooptijd 4 uur
  • Prijsindicatie: € 1.275 per groep (exclusief btw)
  • Digitaal op afstand

Het resultaat

Op een effectieve en open manier het gesprek (durven) aangaan met uw medewerkers op het gebied van psychische werkdruk en werkstress. En uiteindelijk te zorgen voor meer werkplezier!

Interesse of meer weten?

De CZ Interventie Experts zorgen ervoor dat uw leidinggevenden snel aan de slag kunnen met deze workshop.

De experts van CZ

Benieuwd naar andere interventies voor mentale kracht? Ontdek meer thema's.

Naar boven