Collectief verzekeren met gezond voordeel

CZ biedt uw medewerkers vanaf 2020 niet alleen premiekorting, maar ook het gratis CZ Gezond aan het werkpakket. Plus extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven.

Neem direct contact op

Méér dan alleen korting

Collectief verzekeren is voordelig. Want uw medewerkers krijgen korting op de premie en ruimere vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen. Maar de collectieve zorgverzekering van CZ biedt méér voor uw medewerkers.

Gratis CZ Gezond aan het werkpakket

Met het CZ Gezond aan het werkpakket, krijgen uw medewerkers toegang tot het FitzMe portal. Daar helpt hun persoonlijke digitale assistent ze om gezond aan het werk te blijven. Ze verminderen hun werkstress, slapen beter en worden fysiek sterker met handige artikelen, zelftesten en exclusieve modules.

Zo blijven uw medewerkers fysiek fit en mentaal sterk. En dat is mooi voor u. Want gezonde medewerkers zijn 18% productiever, verzuimen minder en gaan met plezier naar het werk.

Daarom is het CZ Gezond aan het werkpakket gratis

We vinden het belangrijk dat uw medewerkers actief werken aan een goede leefstijl. Want daardoor verkleinen ze de kans dat ze nu of later zorg nodig hebben. En zo besparen we samen zorgkosten. Het gezond aan het werkpakket helpt ze daarbij. Daarom is dit gratis.

Extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven

De extra vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen zijn heel uitgebreid. En compleet gericht op gezond aan het werk blijven.

Vragen? Neem contact op met uw adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.