Banner ACV

Collectief verzekeren met gezond voordeel

CZ biedt uw medewerkers niet alleen premiekorting, maar ook het gratis CZ Gezond aan het werkpakket. Plus extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven. Ontdek collectief verzekeren bij CZ.

Neem direct contact op Of bekijk meer over collectief contract

Gezond verzekerd bij CZ

Méér dan alleen korting

Collectief verzekeren is voordelig. Want uw medewerkers krijgen korting op de premie en ruimere vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen. Maar de collectieve zorgverzekering van CZ biedt méér voor uw medewerkers.

Gratis CZ Gezond aan het werkpakket

Met het CZ Gezond aan het werkpakket, krijgen uw medewerkers toegang tot het FitzMe portal. Daar helpt hun persoonlijke digitale assistent ze om gezond aan het werk te blijven. Ze verminderen hun werkstress, slapen beter en worden fysiek sterker met handige artikelen, zelftesten en exclusieve modules.

Zo blijven uw medewerkers fysiek fit en mentaal sterk. En dat is mooi voor u. Want gezonde medewerkers zijn 18% productiever, verzuimen minder en gaan met plezier naar het werk.

Daarom is het CZ Gezond aan het werkpakket gratis

We vinden het belangrijk dat uw medewerkers actief werken aan een goede leefstijl. Want daardoor verkleinen ze de kans dat ze nu of later zorg nodig hebben. En zo besparen we samen zorgkosten. Het gezond aan het werkpakket helpt ze daarbij. Daarom is dit gratis.

Extra vergoedingen om gezond aan het werk te blijven

De extra vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen zijn heel uitgebreid. En compleet gericht op gezond aan het werk blijven.

  • Preventie-tegoed: in de aanvullende verzekeringen Basis Collectief (€ 150), Plus Collectief (€ 200) en Top Collectief (€ 250). In te zetten voor 3 e-healthmodules Veerkracht, Sterk in Werk en Slaap lekker op het FitzMe portal, een persoonlijke gezondheidscheck, preventief onderzoek of een griepprik.
  • Gezonde extra’s: elke dag rust in uw hoofd met een online mindfulness programma, een goed intakegesprek met een arbeidsfysiotherapeut, online hulp als het werk u even te veel wordt of een online overgangsconsult.

Nog geen collectief contract, maar wel interesse?

Informeer dan gerust naar de mogelijkheden van een collectief contract voor uw organisatie. Goed voor uw medewerkers én voor u!

Ontdek de voordelen van collectief verzekeren

Investeren in leefstijl loont Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat investeren in leefstijlprogramma’s voor medewerkers erg goed rendeert. Ontdek meer over leefstijl
Voorkeurspartner voor HR-profs HR-profs kiezen in het Partner of Choice-onderzoek van PW voor CZ als het gaat om gezondheid & vitaliteit. Bekijk het onderzoek
Innovatie op 1 We zijn altijd op zoek naar slimme e-health oplossingen voor uw medewerkers, zoals het FitzMe portal. Meer over FitzMe

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven