Inzicht in gezondheidsrisico's

Gezonde en inzetbare medewerkers. Dat wil elke HR-manager. Want verzuim kost bedrijven elk jaar weer veel geld. Gezonde medewerkers zijn bovendien 18% productiever. Inzetbaarheid verbeteren begint met het in kaart brengen van gezondheidsrisico's. Start vandaag nog.

Zo krijgt u zicht op de gezondheidsrisico’s in uw bedrijf: 

 • Onderzoek bedrijfsdocumentatie
  Uw eigen bedrijfsdocumentatie geeft vaak al een goed beeld van mogelijke gezondheidsrisico’s. Bijvoorbeeld uw verzuimrapportage, een medewerkersonderzoek of beleidsplannen.
 • Vrijblijvende analyse van CZ
  Hebt u een collectief zorgcontract bij CZ? Ga dan nog een niveau dieper. De bedrijfszorgspecialist van CZ maakt een bedrijfsanalyse. Door bijvoorbeeld de zorgconsumptie en gezondheid  van uw medewerkers in kaart te brengen.
 • Maatwerkadvies
  Al deze gegevens geven nuttige informatie. Maar wat kunt u er vervolgens mee? De bedrijfszorgspecialist maakt een maatwerkadvies voor u. U bepaalt vervolgens zelf welke gezondheidsrisico’s u aan wilt pakken. 
 • Aan de slag
  En dan is de stap gekomen om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de adviezen. Bekijk onze aanpak.

Ontdek gezondheidsrisico's in uw bedrijf

Verbeter met CZ de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Onze adviseur gaat vrijblijvend met u op zoek naar de gezondheidsrisico's in uw bedrijf.

Neem contact op

Belangrijke thema's over gezondheid en duurzame inzetbaarheid

Samen werken aan werkstress

Werkstress

Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Het veroorzaakt maar liefst 33% van al het langdurig verzuim, met klachten als burn-out en slapeloosheid. Kom in actie.

Pak werkstress direct aan

Lassen

Fysieke belasting

Fysieke belasting is arbeidsrisico nummer 2. Als uw medewerker kampt met klachten, wilt u hem helpen. Met een snelle en doeltreffende aanpak.

Aan de slag met fysieke belasting

Mantelzorger raadpleegt mantelzorgtoolkit

Mantelzorg & werk

Mantelzorg komt steeds meer naar het werk. Een vijfde van werkend Nederland combineert werk met zorg voor een naaste. En dit aantal blijft groeien.

Kijk hoe het uw organisatie raakt

Lees ook:

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur