Zó houdt u medewerkers gezond

Gezondheidsrisico’s snel en doeltreffend tackelen? U staat niet alleen. Bij CZ weten we álles over bedrijfszorg. We vertellen u er graag over. En adviseren én regelen uw interventies.

Vraag het de CZ Interventie Expert

De juiste interventie op het juiste moment

Wanneer een medewerker zelf nog geen klachten heeft, is een andere interventie nodig dan wanneer een diagnose is gesteld. Maar welke interventie kiest u dan? Interventies zijn er in honderden soorten en maten. Zo kiest u de juiste:

1: Kijk welke gezondheidsrisico’s u wilt aanpakken

Welke gezondheidsrisico’s ziet u het liefst vandaag al verdwijnen in uw organisatie? Vaak zegt uw onderbuikgevoel al genoeg. Liever even sparren? Bel de adviseurs Zorg en Bedrijfszorg van CZ: 088 555 71 00.

2: Vind de juiste interventies

Uit duizenden interventies kozen we voor u de aanbieders met de beste kwaliteit, service en tarieven. U vindt ze in 4 stappen met de CZ Interventiewijzer. Exclusief voor klanten van CZ. Kies de soort zorg die u zoekt en voor welk moment (curatief of preventief). Bepaal wie die zorg krijgt: een individu, groep of de hele organisatie. En kies de locatie: extern, op locatie of online. Of vraag hulp van de CZ Interventie Experts.

3: Wij regelen het

U hoeft niets te doen. De CZ Interventie Expert organiseert de interventie voor u. En die service is kosteloos. Voor de interventie zelf betaalt u gewoon onze inkoopprijs. We verdienen er niet aan. En dat willen we ook niet.

Direct een Interventie Expert inschakelen

Ook samen werken aan gezonde medewerkers?

De CZ Interventiewijzer en Interventie Expert zijn kosteloos én exclusief voor zakelijke klanten van CZ. Wilt u ook toegang tot ons uitgebreide interventienetwerk?
Neem contact op.

Lees ook: 

Medewerker Engie vertelt

Energieke medewerkers bij ENGIE

Bij energieconcern ENGIE staat alles in het teken van energie. Zelfs het gezondheidsbeleid.

Zó pakte ENGIE het aan

Financieringsbronnen pdf

Gezondheid en inzetbaarheid financieren

U wilt uw werknemers gezond en inzetbaar houden en hebt een goede aanpak bedacht. Maar hoe betaalt u dit?

Ontdek welke mogelijkheden er zijn

Financiën bespreken

Verzuim verminderen, onze aanpak

Verzuim door bijvoorbeeld werkstress of fysieke arbeidsbelasting vraagt steeds meer van uw aandacht. Met bedrijfszorg van CZ helpen we u.

Bekijk onze bedrijfszorgaanpak

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur