Vitality-portal: het vertrekpunt voor gezonde medewerkers

Exclusief voor collectief verzekerden: een unieke kans om zelf online aan de slag te gaan met gezondheid en inzetbaarheid.

Ontdek het Vitality-portal zelf

De beste bescherming voor uw organisatie zijn weerbare medewerkers

Help uw medewerkers te stoppen met roken, afvallen of een betere balans te zoeken tussen werk en privé. Én omdat het niet altijd makkelijk is om te beginnen én vol te houden, staan coaches altijd voor hen klaar en zijn er online trainingen en tests die ze op weg helpen.

Geef uw medewerkers veerkracht

Wist u dat werkstress beroepsziekte nummer 1 is in Nederland. Het veroorzaakt maar liefst 33% van al het langdurig verzuim. Met het programma Veerkracht, onderdeel van het Vitality-portal, helpen we uw medewerkers werkstress beter te herkennen, voorkomen én aan te pakken.

De voordelen

  • Samengesteld door deskundigen
  • Eenvoudig, overal toegang
  • 100% vertrouwelijk
  • Persoonlijke online stress-check
  • Tips en oefeningen tegen werkstress

Waarom het Vitality-portal van FitzMe Company?

CZ selecteert de beste gezondheidsoplossingen in de markt. En FitzMe Company realiseert duurzame vitaliteit van mens en organisatie. We zien het als onze missie om zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. Het terugdringen van verzuim past bij die missie. Daarom bieden we kosteloos preventiemaatregelen om verzuim te voorkomen, zoals het programma Veerkracht.

Neem een kijkje op het Vitality-portal

100% vertrouwelijk

De privacy van uw medewerker is 100% gegarandeerd. Alleen uw medewerker krijgt de persoonlijke resultaten te zien. U krijgt alleen gegevens over de aantallen deelnemers. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar personen.

FitzMe Company

Hebt u vragen over het Vitality-portal of het programma Veerkracht? Neem contact op met FitzMe Company.