Laat uw medewerkers profiteren van de collectieve zorgverzekering CZ

Op deze pagina vindt u middelen die helpen de collectieve zorgverzekering onder de aandacht van uw medewerkers te brengen.

Help uw medewerkers bij het vergelijken

Om uw medewerkers te helpen bij het maken van een vergelijking wordt, in opdracht van VNG Verzekeringen, de vergelijkingssite www.collectiefzorgaanbod.nl gemaakt. Hier kunnen uw medewerkers een vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders van zorgverzekeringen en direct een zorgverzekering afsluiten.

Kies het actiemiddel en houd uw medewerkers gezond aan het werk

Via verschillende middelen brengt u zoveel mogelijk medewerkers op de hoogte van de collectieve zorgverzekering van CZ.

Intranetbericht

In het intranetbericht lezen uw medewerkers informatie over de voordelen van de collectieve zorgverzekering en worden ze doorverwezen naar de persoonlijke aanmeldpagina voor uw organisatie. Open de link. Knip en plak eenvoudig deze tekst in een bericht voor uw medewerkers.

Flyers en posters

Hebben uw medewerkers beperkt toegang tot hun e-mail? Dan kunt u CZ ook onder de aandacht brengen met bijvoorbeeld flyers of een poster. Neem contact op met uw vaste adviseur van CZ of met de CZ Bedrijvendesk via 088 555 71 00.

Persoonlijke aanmeldpagina

Uw medewerkers kunnen via uw persoonlijke aanmeldpagina www.cz.nl/uvw eenvoudig:

  • een premieberekening maken
  • direct een verzekering afsluiten
  • online pakketten vergelijken

Als uw medewerkers kiezen voor CZ, zeggen wij de huidige zorgverzekering automatisch op. En bij vragen of twijfel staan onze adviseurs voor uw medewerkers klaar.

Naar boven