Intranetbericht

Knip en plak eenvoudig onderstaande tekst in een bericht voor uw medewerkers.

Collectief verzekerd via UvW

Zorgverzekeringen vergelijken hoeft niet meer. UvW heeft namelijk een geweldig aanbod voor alle collega’s, partners of gezinsleden. Met de collectieve zorgverzekering van CZ krijgt u meer dan alleen korting. Zo krijgt u ruimere vergoedingen en online hulp om aan de slag te gaan met uw gezondheid. Nieuwsgierig geworden?

Kijk snel op cz.nl/uvw

Meer dan alleen korting

  • Ruimere vergoedingen in de aanvullende pakketten voor fysiotherapie, griepprik, preventief onderzoek en orthodontie
  • Het hele gezin profiteert van de collectieve korting en vergoedingen
  • Gezond aan het werk: toegang tot online gezondheidsprogramma’s

Exclusief bij uw collectieve zorgverzekering: FitzMe portal

Hét online vertrekpunt om te werken aan gezondheid. Ontdek binnen het FitzMe portal de praktische informatie over thema’s als gezonde voeding, meer bewegen en een goede werk-privé balans. Ook kunt u deelnemen aan unieke gezondheidsprogramma’s zoals Veerkracht en Sterk in Werk, met of zonder hulp van coaches. Zo blijft u fysiek fit en metaal sterk. Op het werk én thuis.

Stap zorgeloos over naar CZ

Ga naar cz.nl/uvw en u kunt eenvoudig pakketten vergelijken, uw premie berekenen en overstappen. Wanneer u bij CZ uw zorgverzekering afsluit, zeggen zij uw huidige verzekering automatisch op, zonder medische keuring. Alleen voor de tandartsverzekering ‘Uitgebreide Tandarts Collectief’ wordt er om een tandartsverklaring gevraagd. Laat de voordelen niet liggen en maak gebruik van de collectieve zorgverzekering bij CZ!

Wilt u een onafhankelijke vergelijking maken tussen alle zorgverzekeraars en hun pakketten? Kijk dan op www.collectiefzorgaanbod.nl.

Vragen?

Bij vragen staan adviseurs van CZ voor u klaar op nummer 088 555 79 80.