MKB'ers aan het werk

Zorg voor het MKB: goed voor u én uw medewerkers

Een bedrijf of organisatie runnen betekent veel ballen hoog houden. Veel ondernemers in het MKB houden zich daarom liever niet bezig met het terugdringen van ziekteverzuim. Laat staan arbeidsrisico’s. Wij wel!

Neem contact op

Collectieve zorgverzekering voor het MKB

Voordelen collectieve zorgverzekering

CZ gaat verder dan de standaard collectieve zorgverzekering met korting. We vinden dat iedereen de beste zorg verdient. Daarom helpen we ú bij het verhelpen en voorkomen van verzuim.

CZ Zorgcoach ontzorgt ondernemers in het MKB

Weinig tijd om stil te staan bij verzuim? Laat dit dan aan uw zorgcoach over. Zij helpt medewerkers weer op de been, maar kijkt ook hoe u verzuim in de toekomst kunt beperken.

Samen gezonder met het FitzMe portal

Het FitzMe portal is het vertrekpunt voor uw medewerkers om te werken aan hun gezondheid. Met handige tools om op een leuke manier aan de slag te gaan met hun mentale en fysieke fitheid.

Zorg

Samen werken we aan gezonde medewerkers

Een zieke medewerker legt druk op de rest van de organisatie. Verzuim moet dus snel opgelost worden. We ontzorgen u door te helpen bij het verzuim van vandaag. En geven u inzicht en advies bij het voorkomen van het verzuim van morgen.

Zo houdt u medewerkers gezond

Ook interesse in de collectieve zorgverzekering van CZ?

Hebben we u kunnen overtuigen van de vele voordelen van de collectieve zorgverzekering? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en stap samen met uw medewerkers in 2021 over naar CZ.

Vraag een offerte aan

Voordelen voor werkgevers

  • Zieke medewerkers sneller weer op de been
  • Minder geregel bij verzuim
  • Toegang tot honderden interventies
  • Medewerkers weer gezond krijgen en houden
  • Hulp bij de communicatie naar medewerkers
Naar boven