Collectieve zorgverzekering, de voordelen voor het MKB

CZ gaat verder dan de standaard collectieve zorgverzekering met korting. We vinden dat iedereen de beste zorg verdient. Ook uw medewerkers. Daarom helpen we u bij het verhelpen en voorkomen van verzuim.

De 6 voordelen van uw collectieve contract

Rennen en vitaal blijven

1. Medewerkers gezond krijgen en houden

Houd uw medewerkers gezond en vitaal zonder al te veel inspanningen. Benut onze kosteloze diensten, zoals de CZ Zorgcoach en CZ Interventiewijzer.

Telefoon

2. Minder geregel bij verzuim

Denkt u bij verzuim aan een hoop geregel? Dan is het fijn om te weten dat u met één telefoontje naar de CZ Zorgcoach veel regelwerk uit handen kunt geven.

Kalendar

3. Sneller herstel bij ziekte en minder verzuim

We versnellen processen bij zorgverleners, bijvoorbeeld door wachtlijstbemiddeling. Zo kunnen we verzuim gemiddeld met wel 18 dagen verkorten.

Duim

4. Bied uw medewerkers extra voordelen

Maak de keuze voor een zorgverzekering eenvoudiger. Laat uw medewerkers met het hele gezin profiteren van premiekorting en ruimere vergoedingen.

Sportplanning

5. Kosteloos FitzMe portal voor uw medewerkers

Hét online vertrekpunt voor uw medewerkers om te werken aan hun gezondheid. Met handige tools om hier op een leuke manier mee aan de slag te gaan.

Lijst

6. Toegang tot honderden interventies

De zorgcoach heeft een uitgebreid netwerk van honderden interventies en kan u adviseren welke u het beste in kunt zetten voor uw medewerkers. Ook als ze niet bij CZ verzekerd zijn.

Ook interesse in de collectieve zorgverzekering van CZ?

Hebben we u kunnen overtuigen van de vele voordelen van de collectieve zorgverzekering? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en stap samen met uw medewerkers in 2021 over naar CZ.

Vragen of advies? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering.
U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.

Naar boven