Het verzuim van vandaag wordt aangepakt.
Maar hoe zit dat met morgen?

Vraag een offerte aan

En profiteer van onze extra diensten bij uw collectieve zorgcontract.

Een gezonde organisatie, ook in de toekomst

Niemand wordt expres ziek. Laten we dát vooropstellen. Maar een zieke medewerker legt wel druk op de rest van de organisatie. Verzuim moet dus snel opgelost worden. Maar nog liever voorkomt u verzuim. Daarom brengen wij uw arbeidsrisico’s in kaart, regelen we de juiste zorg en geven we advies over hoe uw organisatie ook in de toekomst gezond blijft.

1 miljoen Nederlands met een burn-out

Ziekteverzuim kost geld

Risico lopen op uitval door stress

Wat zijn de gezondheidsrisico’s in uw branche?

Werkstress is arbeidsrisico nummer 1 met maar liefst 33% van het langdurig ziekteverzuim. Op de 2e plaats staat fysieke belasting. Maar er zijn flinke verschillen per branche. Weten hoe uw sector scoort?

Lees wat wij voor uw branche kunnen betekenen

Branches

Krijg hulp bij het gezond houden van uw medewerkers

Elke organisatie heeft zijn eigen risico’s. Met verzekeringen, onderhoudscontracten en beveiligingsmaatregelen doet u er alles aan om die risico’s te beperken. Maar als het gaat om ziekteverzuim en arbeidsrisico’s, grijpen veel werkgevers pas in als het te laat is.

Hoe mooi zou het zijn, als u ziekmelding van uw medewerkers kunt verkorten of voorkomen? CZ ontzorgt en gidst om verzuim snel op te lossen. Maar we brengen ook uw arbeidsrisico’s in kaart en geven u advies over hoe u kunt werken aan een gezonde organisatie.

Gezondheidsoplossingen voor het MKB

De CZ Zorgcoach ontzorgt

Is een medewerker langdurig ziek? Of wilt u verzuim voorkomen? Schakel de zorgcoach in. Zij kent de arbeidsrisico’s in uw branche door en door, zoekt naar passende interventies én regelt die ook nog op een snelle en doeltreffende manier. Zo houdt u tijd over voor uw eigen werk.

Kijk hoe de zorgcoach u ontzorgt

Toegang tot honderden interventies

Om u wegwijs te maken in het ingewikkelde interventielandschap ontwikkelden wij de CZ Interventiewijzer. Een handige tool waarmee de CZ Zorgcoach u loodst door honderden interventies. Samen met u kiest ze de best passende oplossing voor individuen of zelfs hele afdelingen.

Gezondheidsoplossingen voor werknemers

Veerkrachtige medewerkers

Het Veerkacht fitplan beschermt uw medewerkers tegen werkstress. Het geeft ze inzicht in hun mentale en fysieke fitheid, leert ze veerkrachtiger door het leven te gaan en biedt handige online tips en oefeningen om op een leuke manier daaraan te werken.

Geef uw medewerkers meer veerkracht

FitzMe

Op het webportaal FitzMe kunnen uw medewerkers allerhande informatie inwinnen over gezondheid. Van deskundig advies van een fysiotherapeut en coaching bij stoppen met roken of afvallen, tot online tests. Zo hebben ze zelf de sleutel voor een goede gezondheid in handen.

Neem een kijkje op het FitzMe webportaal

Omdat we geloven in de best mogelijke zorg voor iedereen

Zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen. Dát is waar we voor staan. Het werken aan gezonde medewerkers past bij die missie. CZ gaat daarom verder dan de standaard collectieve zorgverzekering met korting. We willen vooroplopen om de best mogelijke zorg te bieden. Zorg die past bij úw organisatie en medewerkers.