CZ Zorgcoach, omdat u een organisatie moet runnen

Het werk gaat altijd door. Ook als iemand ziek is. U wilt uw medewerker dus snel weer op de been helpen. Maar omdat u een organisatie moet runnen, doen wij dat voor u.

E-mail uw vraag
of bel met de Zorgcoach via 088 555 71 00

CZ Zorgcoach ontzorgt werkgevers in het MKB

Het is een lastige spagaat: goed voor uw personeel willen zorgen, maar te weinig tijd hebben om stil te staan bij verzuim en arbeidsrisico’s. Laat dit daarom aan ons over. De CZ Zorgcoach regelt snel de juiste zorg voor uw medewerkers, maar kijkt ook hoe u verzuim in de toekomst kunt beperken.


De CZ Zorgcoach...

  • Kent de arbeidsrisico’s in úw branche
  • Organiseert de best passende zorg voor uw medewerkers
  • Adviseert u over hulpmiddelen die helpen bij herstel
  • Neemt veel regelwerk uit handen
  • Regelt wachtlijstbemiddeling en second opinions

Toegang tot honderden interventies

De CZ Zorgcoach heeft toegang tot honderden interventies1. Samen met u kiest ze de best passende oplossing voor individuen, afdelingen of zelfs het hele bedrijf. Kwaliteit, bereikbaarheid en de beste tarieven in de markt.

U wilt goed voor uw medewerkers zorgen, maar hoe?

Natuurlijk vindt u de gezondheid van uw medewerkers belangrijk en wilt u alles rond verzuim en arbeidsrisico’s graag goed geregeld hebben. Maar de organisatie draaiende houden, vraagt al genoeg van u. Bovendien vinden veel werkgevers het traject rondom verzuim erg lastig.

34 procent van de werkgevers weet niet dat zij verantwoordelijk zijn voor de terugkeer van zieke medewerkers

25 procent van de werknemers vindt het traject rondom ziekteverzuim lastig

1 jaarsalaris is de maximale boete als u te weinig hebt gedaan aan re-integratie van een werknemer

De zorgcoach als aanvulling op de arbodienst

De werkzaamheden van de zorgcoach zijn een aanvulling op het werk dat de arbodienst voor u doet. En uiteraard doet de zorgcoach alles in overleg met uw medewerker en de bedrijfsarts. Zo werken we samen aan de best mogelijke zorg en het herstel van uw medewerkers.

Kijk hoe de zorgcoach en arbodienst elkaar versterken

Zo helpt de CZ Zorgcoach medewerkers weer op de been

Stap 1: Analyse van de bedrijfsarts
Van de bedrijfsarts krijgt u een probleemanalyse en advies, zodat u stappen kunt gaan zetten om uw medewerker weer gezond aan het werk te krijgen.

Stap 2: Bel de CZ Zorgcoach
Met passende zorg proberen we verzuim te verkorten, zodat uw medewerker snel weer aan het werk kan. En als dit traject stagneert zorgen we voor een second opinion. Wij zijn uw persoonlijke gids in het ingewikkelde interventielandschap. Deze service van de zorgcoach kost u helemaal niets.

Stap 3: Wij regelen doeltreffende zorg
Met uitgebreide kennis van het zorgveld en de arbeidsrisico’s in uw branche. Op een snelle en prettige manier. Voor alle betrokkenen.

Hulp nodig?
Neem contact met ons op

"We kunnen de wachttijd van uw zieke medewerker gemiddeld met 18 dagen verkorten"

In de helft van de gevallen lukt het ons om de wachttijd of het zorgtraject van een zieke medewerker met 18 werkdagen te verkorten. Bijvoorbeeld door goede wachtlijstbemiddeling. Of door afspraken bij zorgverleners zó te plannen dat uw medewerker zoveel mogelijk op één dag behandeld wordt.

Vast aanspreekpunt
U krijg een vaste zorgcoach per keer dat u ons inschakelt, zodat u uw verhaal maar één keer hoeft te vertellen.

ZZP Zorgcoach

Yvette, CZ Zorgcoach: “Uw medewerker 18 dagen sneller geholpen, kan ook 18 dagen minder druk op uw organisatie betekenen.”

  1. Een interventie is een ingreep of behandeling om een situatie te verbeteren of een probleem op te lossen. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een medische ingreep, therapie, coaching of bemiddeling.

    terug naar de tekst