Collectief contract? Regel het op tijd!

Wilt u uw medewerkers een collectieve zorgverzekering bieden? Regel het tijdig. Dan kunnen uw medewerkers er vanaf 1 januari van profiteren. En u ook.

Vraag direct een offerte aan

Wij regelen het voor u, het hele jaar door

Kiest u voor een collectief contract bij CZ? Dan kunt u erop rekenen dat wij dit vakkundig en zorgvuldig voor u regelen. Uiteraard staan wij het hele jaar voor u klaar. Bij grotere bedrijven kost dit alleen wat meer tijd dan bij kleinere. Gun ons en uzelf die tijd.

In het najaar informeren we uw medewerkers dan met een welkomstmail en een speciale website. Daar kunnen ze een pakket samenstellen en de premie berekenen. Zo hebben uw medewerkers voldoende tijd om verzekeringen te vergelijken en voor 1 januari over te stappen.


“Een collectieve zorgverzekering wordt vaak als secundaire arbeidsvoorwaarde beschouwd. Werkgevers zien het als hun plicht om medewerkers een verzekering te kunnen bieden. Maar ze beseffen nog onvoldoende dat een partnership met CZ het hele bedrijf veel profijt kan opleveren op het gebied van zorg, verzuim en gezond personeel.”

- Esther van de Laar, adviseur zorg en bedrijfszorg

Een collectief contract loont

Vind samen met CZ de juiste zorg voor uw medewerkers en verbeter de inzetbaarheid. Met een collectief contract bij CZ krijgen uw medewerkers korting op de aanvullende verzekering en profiteren zij van veel extra's.

  • We helpen u door samen te werken aan gezond personeel. Bijvoorbeeld door u inzicht te geven in de gezondheidsrisico’s voor uw bedrijf. En door u te helpen bij het verminderen en voorkomen van verzuim.
  • We zoeken en regelen de juiste zorg en interventies voor uw medewerkers. Bijvoorbeeld met de handige interventiewijzer.
  • Uw medewerkers profiteren van meer dan 20 extra's. Zoals jaarlijks een HealthCheck en het meenemen van 5 ongebruikte fysiobehandelingen.
  • Uw medewerkers kunnen gratis gebruikmaken van het FitzMe portal. Een online platform boordevol praktische informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s.
Vraag direct een offerte aan

Kies een collectieve zorgverzekering in 8 stappen

Haal het meest uit uw collectieve zorgverzekering en ontdek welke 8 stappen u kunt zetten.

Direct kiezen

Ook interessant

Blijf op de hoogte:

Ontvang elke maand het laatste nieuws over gezondheid, duurzame inzetbaarheid en onze (veelal gratis) diensten voor werkgevers.

Ja, schrijf mij in