Werkstress aanpakken in uw organisatie

Stress is beroepsziekte nummer 1 in ons land. 1 op de 6 werknemers heeft burn-out gerelateerde klachten. Werkgevers willen wel helpen, maar weten vaak niet hoe. CZ gaat verder. Door samen met u te werken aan de gezondheid van uw medewerkers. Ontdek onze bedrijfszorgdiensten.

Whitepaper ‘slecht slapen en de invloed op het werk’

Download de coronastress-check

De onzekerheid rondom corona maakt veel emoties los. Daarom hebben we een coronastress-check ontwikkeld. Daarmee herkent u heel eenvoudig stress bij uw medewerkers. En ziet u wat u voor ze kunt doen.

Direct downloaden

Ontdek onze bedrijfszorgdiensten

Pak werkstress aan met de CZ Bedrijfsgezondheidswijzer

De bedrijfsgezondheidswijzer laat u zien hoe werkstress uw organisatie raakt. En geeft u direct een praktisch plan met concrete en laagdrempelige acties om werkstress voorgoed aan te pakken. Kosteloos, bij uw collectieve contract.

Laat medewerkers ontstressen met het FitzMe portal

Mensen die veerkrachtig in het leven staan, gaan beter om met stress. Met de handige tools en hulpprogramma’s op het online FitzMe portal pakken uw medewerkers werkstress direct aan. En leren ze stress te voorkomen. Dat werkt een stuk plezieriger.

Samen werken aan gezonde medewerkers

We geven inzicht in de grootste gezondheidsrisico’s in uw organisatie, zoeken de juiste zorg daarvoor en geven u oplossingen om die zorg slim te financieren. Zo verbeteren we samen de gezondheid van uw medewerkers.

Vragen? Neem contact op met een adviseur zorg en bedrijfszorg

De adviseurs zorg en bedrijfszorg helpen u graag met al uw vragen over bedrijfszorg en de collectieve zorgverzekering. U kunt ze bereiken via de CZ Bedrijvendesk.