Collectieve zorgverzekering

Zo werkt de collectieve zorgverzekering

Bied uw medewerkers een collectieve zorgverzekering. Daarmee profiteren zij én hun gezinsleden van de voordelen van CZ. Zo helpen we bij het vinden van een goede zorg, die écht pas bij hun persoonlijke situatie. Oók krijgen zij premiekorting en ruimere vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen. Met keuze uit maar liefst 3 basisverzekeringen, diverse aanvullende verzekeringen en 2 tandartsverzekeringen is er altijd een zorgverzekering die bij uw medewerkers past.

Passend bij uw bedrijf

Ieder bedrijf is anders en daarom maken we passende afspraken. Bijvoorbeeld over vergoedingen, premiekorting of de inzet van extra diensten. Wij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

De basis voor een gezond bedrijf

Met een collectieve zorgverzekering legt u de basis voor een gezonde onderneming. Maar wij vinden dat zorg meer is dan alleen verzekeren. Het is ook werken aan gezonde medewerkers: gezondheidsrisico’s beperken, productiviteit verhogen en duurzame inzetbaarheid verbeteren. Met bedrijfszorg van CZ werkt u actief aan het verbeteren van de gezondheid van uw medewerkers.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend, u zit nergens aan vast


Kosteloze services

Profiteer van kosteloze services waarmee u medewerkers gezond en inzetbaar houdt. Zoals testen om de gezondheid van uw medewerkers in kaart te brengen, preventief medisch onderzoek en ondersteuning van de CZ Interventie Expert.

Aantrekkelijke werkgever

Een voordelige collectieve zorgverzekering is een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Uw medewerkers én hun gezinsleden profiteren van ruime vergoedingen en premiekorting vanaf 7%.

Extra ruime vergoedingen

Door de ruimere vergoedingen van de aanvullende verzekeringen krijgen uw medewerkers extra zorg. Bijvoorbeeld meer fysiotherapie of een medisch onderzoek. Dit draagt bij aan hun gezondheid of herstel.

Voordelen voor werknemers

Wij doen alles voor betere zorg. Daarom houdt CZ zich niet alleen bezig met het vergoeden van zorg. Wij bieden uw medewerkers ook praktische hulp als zij zorg nodig hebben, zoals:
  • Hulp bij het vinden van de juiste zorg
  • Wachtlijstbemiddeling
  • Hulp bij het aanvragen van een second opinion
  • Ondersteuning voor mantelzorgers
  • Chat met een verpleegkundige via onze app
  • Inzicht in hun zorgkosten via Mijn CZ en makkelijk declareren via onze app

Budgetpolis? Nee

CZ biedt geen budgetpolis. Daar hebben we bewust voor gekozen. We vinden dat we met een budgetpolis niet het aanbod en de service kunnen verlenen die we willen.

Lees waarom CZ geen budgetpolis biedt

Wanneer kunnen uw medewerkers instappen?

De zorgverzekering heeft een looptijd van één kalenderjaar en start meestal op 1 januari. Tussentijds in- of uitstappen is mogelijk als een medewerker gedurende het jaar in of uit dienst treedt.

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur