Collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering legt u de basis voor een gezonde onderneming. Maar wij vinden dat zorg meer is dan alleen verzekeren. Het is ook werken aan gezonde medewerkers: gezondheidsrisico’s beperken, productiviteit verhogen en duurzame inzetbaarheid verbeteren.

Vraag een offerte aan

Bied uw medewerkers een collectieve zorgverzekering van CZ

Met deze zorgverzekering biedt u:

  • Korting voor uw medewerkers én hun gezinsleden
  • Hulp bij het vinden van een passende zorg
  • Ruimere vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen 

Wanneer kunnen uw medewerkers instappen?

De zorgverzekering heeft een looptijd van één kalenderjaar en start meestal op 1 januari. Tussentijds in- of uitstappen is mogelijk als een medewerker gedurende het jaar in dienst treedt. Dit kan als een medewerker bij zijn vorige werkgever collectief verzekerd was of reeds bij CZ verzekerd is. De medewerker moet binnen 30 dagen na indiensttreding overstappen. Via Mijn CZ Zakelijk bestelt u promotiemateriaal om uw medewerkers te informeren.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend, u zit nergens aan vast

Kosteloze services

Profiteer van kosteloze services waarmee u medewerkers gezond en inzetbaar houdt. Zoals testen om de gezondheid van uw medewerkers in kaart te brengen en ondersteuning van de CZ Interventie Expert.

Aantrekkelijke werkgever

Een voordelige collectieve zorgverzekering is een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Uw medewerkers én hun gezinsleden profiteren van ruime vergoedingen en premiekorting vanaf 7%.

Extra ruime vergoedingen

Door de ruimere vergoedingen van de aanvullende verzekeringen krijgen uw medewerkers extra zorg. Bijvoorbeeld meer fysiotherapie. Dit draagt bij aan hun gezondheid of herstel.

Voordelen voor werknemers

Wij doen alles voor betere zorg. Daarom houdt CZ zich niet alleen bezig met het vergoeden van zorg. Wij bieden uw medewerkers ook praktische hulp als zij zorg nodig hebben, zoals:
  • Hulp bij het vinden van de juiste zorg
  • Wachtlijstbemiddeling
  • Hulp bij het aanvragen van een second opinion
  • Ondersteuning voor mantelzorgers
  • Chat met een verpleegkundige via onze app
  • Inzicht in hun zorgkosten via Mijn CZ en makkelijk declareren via onze app

Budgetpolis? Nee

CZ biedt geen budgetpolis. Daar hebben we bewust voor gekozen. We vinden dat we met een budgetpolis niet het aanbod en de service kunnen verlenen die we willen.

Lees waarom CZ geen budgetpolis biedt

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur