Collectieve zorgverzekering

Zo werkt de collectieve zorgverzekering

Bied uw medewerkers een collectieve zorgverzekering. Daarmee profiteren zij én hun gezinsleden van premiekorting en van ruimere vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen. Met keuze uit maar liefst 3 basisverzekeringen, diverse aanvullende verzekeringen en 2 tandartsverzekeringen is er altijd een zorgverzekering die bij uw medewerkers past.

Passend bij uw bedrijf

Ieder bedrijf is anders en daarom maken we passende afspraken. Bijvoorbeeld over vergoedingen, premiekorting of de inzet van extra diensten. Wij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

De basis voor een gezond bedrijf

Bied uw medewerkers het voordeel van premiekorting en ruime vergoedingen. En profiteer zelf van onze services, waarmee u medewerkers gezond en inzetbaar houdt.

Offerte aanvragen
Vrijblijvend, u zit nergens aan vast


Kosteloze services

Profiteer van kosteloze services waarmee u medewerkers gezond en inzetbaar houdt. Zoals de GezondWerkenTest, preventief medisch onderzoek en ondersteuning van de CZ Interventie Expert

Aantrekkelijke werkgever

Een voordelige collectieve zorgverzekering is een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Uw medewerkers én hun gezinsleden profiteren van ruime vergoedingen en premiekorting vanaf 7%.

Extra ruime vergoedingen

Door de ruimere vergoedingen van de aanvullende verzekeringen krijgen uw medewerkers extra zorg. Bijvoorbeeld meer fysiotherapie of een medisch onderzoek. Dit draagt bij aan hun gezondheid of herstel.

Voordelen voor werknemers

We bieden uw medewerkers niet alleen korting en ruimere vergoedingen, maar ook gemak.
  • Snel en eenvoudig declareren met Mijn CZ of de Declareren app
  • Declaratie akkoord? Geld binnen 10 werkdagen op de rekening
  • Handige overstapservice: wij zeggen de oude verzekering op
  • Hulp bij het regelen van zorg, zoals een second-opinion of wachtlijstbemiddeling
  • CZ-Helpline, voor zorgvragen in het buitenland

Budgetpolis? Nee

CZ biedt geen budgetpolis. Daar hebben we bewust voor gekozen. We vinden dat we met een budgetpolis niet het aanbod en de service kunnen verlenen die we willen.

Lees waarom CZ geen budgetpolis biedt

Wanneer kunnen uw medewerkers instappen?

De zorgverzekering heeft een looptijd van één kalenderjaar en start meestal op 1 januari. Tussentijds in- of uitstappen is mogelijk als een medewerker gedurende het jaar in of uit dienst treedt.

Bel ons

CZ Bedrijvendesk

088 555 71 00
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur