Overeenkomst logopedie

Hieronder informeren wij u over de inhoud van de overeenkomst en over de wijze waarop u de overeenkomst kunt aanvragen dan wel kunt wijzigen.

Overeenkomst logopedie

De overeenkomst eerstelijns logopedie bestaat uit het Individueel Deel (deel I) en uit het Algemeen Deel (deel II). Deel I bevat de individuele gegevens van de zorgaanbieder. In deel II (Algemeen deel) staan de algemene voorwaarden die wij stellen aan de zorgaanbieders logopedie. In 2017 zijn twee verschillende delen II van toepassing:

  1. voor alle zorgaanbieders logopedie met een “reguliere” overeenkomst (105001);
  2. voor alle zorgaanbieders logopedie die vrijwillig de kwaliteitstoets hebben behaald en met wie wij hogere tarieven zijn overeengekomen, zorgaanbieders met een overeenkomst 105011 of 105021

De overeenkomst wordt alleen digitaal aangeboden via het Zorginkoopportaal van VECOZO. U hebt hiervoor een geldig persoonlijk VECOZO-certificaat nodig met de juiste autorisatie.

De overeenkomst wordt gesloten op praktijkniveau.

Overeenkomst aanvragen

Om in aanmerking te komen voor een overeenkomst, moet u voldoen aan ons inkoopbeleid. Wilt u een overeenkomst aanvragen? Bekijk dan de aanvraagprocedure.

Overeenkomst wijzigen

Hebt u een overeenkomst met CZ gesloten en wilt u een wijziging doorgeven? Bekijk dan het overzicht van de wijzigingen op de overeenkomst.

Direct antwoord?

Chat met Relatiebeheer Zorgverleners als u vragen hebt over uw contract- en zorgverlenersgegevens.

Chat
Even geen medewerker beschikbaar
Maandag t/m vrijdag
Openingstijden
9:00 – 17:00 uur