Centrum Bijzondere Tandheelkunde

CZ ziet meerwaarde in de samenwerking met centra voor bijzondere tandheelkunde. Daarom bieden wij deze zorgaanbieders graag een overeenkomst aan.

Overeenkomst bijzondere tandheelkunde

Bij het aanbieden van de zorgovereenkomst gaan wij ervan uit dat u voldoet aan de gestelde eisen. Hieronder vindt u wat voor u van toepassing is:

  • CBT’s hebben een driejarige zorgovereenkomst aangeboden gekregen met een looptijd tot en met 2024. Nieuwe CBT’s kunnen de overeenkomst aangaan vanaf de eerste dag van de eerstvolgende maand tot en met het einde van 2024.
  • Angstbehandelingen: Praktijken die tandartsangst behandelen, hebben wij voor 2022 een driejarige zorgovereenkomst aangeboden. Niet-gecontracteerde zorg vergoeden wij in 2023 conform de polisvoorwaarden.
  • Gewoon Gaaf: Praktijken die volgens de Gewoon Gaaf-methode werken, bieden wij een zorgovereenkomst aan voor 1 jaar. Praktijken die nog geen zorgovereenkomst hebben gekregen, kunnen hun interesse kenbaar maken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de overeenkomst of heeft u vragen over de overeenkomst? Neem contact op met het relatiebeheer van mondzorg.

Naar boven