Preventie

Wij vinden preventieve mondzorg belangrijk voor onze (jonge) verzekerden en stimuleren daarom het gebruik van Gewoon Gaaf.

Overeenkomst Gewoon Gaaf

Zowel tandartsen, mondhygiënisten, CBT’s en JTV’s komen in aanmerking voor de overeenkomst Gewoon Gaaf. Bekijk voor de volledige voorwaarden ons zorginkoopbeleid.

Toeslag tarief

CZ wil resultaatafspraken maken met zorgaanbieders die de Gewoon Gaaf-methodiek toepassen en hen hoger honoreren voor preventieve behandelingen. Op bepaalde codes gericht op preventie geeft CZ een toeslag bovenop de tarieven die vastgesteld zijn door de NZa. Het gaat hierbij om de codes:

  • C002
  • M01
  • M02
  • M03

Zo zorgen we ervoor dat preventie gaat lonen. Wij vinden het een positieve ontwikkeling dat zorgaanbieders zich met de Gewoon Gaaf-methodiek op de gezondheidswinst van hun patiënten richten.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in de samenwerking? Laat het ons weten door het contactformulier op onze website in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, vragen wij aan u relevante informatie over de preventie bij u in de praktijk, dit doen wij met een vragenlijst via VECOZO.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de overeenkomst of heeft u vragen over de overeenkomst? Neem contact op met het relatiebeheer van mondzorg.

Naar boven