Volg de online cursus over dementie

Leer omgaan met dementie met de online Power Course. Krijg advies met de support app. En kijk door de ogen van iemand met dementie in de Alzheimer Experience.

Ontwikkeld door de experts van Martha Flora

Voor CZ heeft dementiezorgspecialist Martha Flora de online cursus over dementie ontwikkeld. De cursus helpt u dementie te begrijpen zodat u er beter mee kunt omgaan. De online cursus bestaat uit 3 onderdelen:

  • De Power Course
  • De Alzheimer Experience
  • De Dementia Support App

De Power Course dementie

Met korte filmpjes en opdrachten leert u hoe u omgaat met dementie. U leert over de symptomen van dementie en de gevolgen van dementie op de omgeving. Gebaseerd op herkenbare situaties.

De Alzheimer Experience

De Alzheimer Experience is een interactieve film die u meeneemt in de beleving van iemand met dementie. U ziet wat het betekent om dement te zijn. Zodat u de beste zorg kunt bieden.

De Dementia Support App

Handige app voor tablets. Ontwikkeld door Silviahemmet, het dementieprogramma van de Zweedse koningin Silvia. De app geeft praktische tips voor de verzorging van mensen met dementie.

Wilt u de online training volgen?

De training is gratis als u of degene voor wie u zorgt verzekerd is bij CZ. Meld u nu aan voor de online training.

CZ Zorgteam

Hebt u een vraag over de zorg voor uw naaste met dementie? Of wilt u graag advies over hoe u de zorg voor uw naaste beter kunt regelen zodat u meer tijd overhoudt voor uzelf? Onze zorgadviseurs van het zorgteam helpen u graag.