Zaken op orde

Mantelzorg is niet alleen zorgen, maar ook regelen. Van financiële en juridische zaken bijvoorbeeld. Zaken op orde helpt u grip te krijgen op de administratie van een ander (of juist die van uzelf).

Zaken op orde: grip krijgen op de administratie rondom mantelzorg

Zaken op orde: grip krijgen op de administratie

Eenvoudige administratie

Zaken op orde is bedacht door twee mantelzorgers. Zij wilden het uitzoeken en ordenen van financiële en juridische zaken eenvoudiger maken.
Zaken op orde zijn losse tabbladen die in een map passen. Per tabblad bewaart u informatie over bijvoorbeeld hypotheken, bankrekeningen, verzekeringen of erfrecht. 

Eén compleet overzicht

Zaken op orde helpt u informatie te ordenen, maar wijst u ook op dingen waarover u waarschijnlijk nog niet had nagedacht. Zo werkt u aan één, compleet overzicht.

Zó bestelt u Zaken op orde

Vraag de gratis mantelzorgproducten aan via het formulier. Houd rekening met een levertijd van 10 dagen.

Tip! Andere mantelzorgers bestelden ook...

Bestel meteen de andere mantelzorgproducten van CZ.

Mantelzorgpas zodat de zorg gewoon doorgaat

CZ Mantelzorgpas

Wat als u iets overkomt? Dan moet meteen duidelijk zijn dat u voor iemand zorgt. Met de mantelzorgpas hebt u die zekerheid. Zodat de zorg gewoon doorgaat.

Meer over de CZ Mantelzorgpas

Mantelzorgboek: alle gewoontes en interesses overzichtelijk bij elkaar

CZ Mantelzorgboek

In het mantelzorgboek verzamelt u medicijngebruik, persoonlijke verzorging en interesses handig bij elkaar. Een handig naslagwerk voor uzelf en voor iemand anders die een keer voor uw naaste zorgt.

Meer over het CZ Mantelzorgboek