Als er iemand met je meedenkt, sta je sterker

Het CZ Zorgteam helpt u graag bij het regelen en vinden van zorg en ondersteuning. Voor uzelf óf uw naaste. We wijzen u de weg en stellen u in staat een bewuste keuze te maken voor zorg die past.

Het CZ Zorgteam staat voor u klaar

Bel (013) 594 91 10 
ma t/m vrij 8:30 - 17:30 uur

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? 

Stel uw vraag

Het CZ Zorgteam overlegt voor het beeldscherm

Met welke vragen kunt u terecht bij het CZ Zorgteam?

  • Heeft uw ziekenhuis, wijkverpleging of GGZ-instelling een lange wachtlijst? Het CZ Zorgteam zoekt voor u uit of ergens anders sneller terecht kunt.
  • Heeft uw arts u doorverwezen? We helpen u de zorgverlener te vinden die past bij uw wensen en het gesprek met de arts goed voor te bereiden. Lees ook onze tips voor een goede voorbereiding.
  • Nazorg nodig, zoals thuiszorg, revalidatie, beweegprogramma’s of oncologische nazorg? Het CZ Zorgteam helpt u hulp te vinden om te herstellen na een behandeling.
  • Van welke zorg en regelingen kunt u gebruikmaken als u zorg aan huis nodig hebt? Het CZ Zorgteam informeert u graag over de Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of Wet langdurige zorg (Wlz).
  • Twijfelt u over een diagnose of behandeling? Het CZ Zorgteam helpt u om een second opinion bij een andere zorgverlener te regelen.
  • Hebt u vragen over het omgaan met bijvoorbeeld diabetes of dementie, het vinden van de juiste zorg voor complexe wondzorg in uw regio of over zorg in de laatste levensfase? Of wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor IVF of bariatrie? Onze zorgadviseurs helpen u op weg.

Voor al uw andere vragen…

Wilt u iets weten over uw verzekering, betaling of declaratie? Of een adreswijziging doorgeven? Bel onze Klantenservice.

We zijn gespecialiseerd in mantelzorg

Zorgt u voor iemand? Dan kunt u misschien wel wat hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij regeltaken. Bel het CZ Zorgteam. Onze zorgadviseurs en mantelzorgmakelaars zijn gespecialiseerd in mantelzorg. Ze kunnen u helpen de zorg voor uw naaste goed te organiseren en uw taken te verlichten.

Wilt u praktische informatie en handige tips per e-mail ontvangen zodat u het rustig na kunt lezen? Wij helpen u graag op weg met de gratis e-mailreeks ‘Zorgen voor uw naaste’.

Extra zorg nodig? Zo helpt het CZ Zorgteam


Op zoek naar een specialist? Zo helpt het CZ Zorgteam


Zelf zoeken naar zorgverleners

Bent u zelf op zoek naar een behandeling? Of heeft de huisarts u doorverwezen naar een specialist? Onze online zorgvinder wijst u de weg.  

  • Vind eenvoudig zorgverleners bij u in de buurt
  • Ontdek of uw zorgverlener een contract heeft met CZ 
  • Bekijk wachttijden en beoordelingen van patiënten