Medewerker die wandelend een videocall volgt

Gezonde leefstijl met het FitzMe portal

Met de gezonde tips en oefeningen op het gratis FitzMe portal kunt u eenvoudig thuis aan de slag met uw gezondheid. Ontdek hoe u (nog) gezonder kunt leven.

Registreer in 2 minuten
Registreer, log in, beantwoord een paar vragen en krijg informatie die bij u past.

Tips voor een gezonde leefstijl

Bewegen is gezond. Om iedere dag genoeg te bewegen, hoeft u echt niet naar de sportschool. Met kleine veranderingen haalt u al resultaat:

 • Overleg wandelend: overleggen kan ook vaak lopend. Neem een pen en notitieboekje mee en ga op pad. Liefst in de natuur, zodat u ook nog lekker wat frisse lucht krijgt.
 • Neem wat vaker de trap. Traplopen heeft veel voordelen. Het verbetert de conditie, maakt spieren en botten sterker en vermindert stress. Iets vaker de trap dus, met een trapplausje voor uzelf.
 • Weg met die bureaustoel! Zittend beroep? Verwissel de bureaustoel eens voor een balansbal. Dat is goed voor de rug-, been- en bilspieren. Begin eens met een kwartier per dag!

Fit blijven begint met het FitzMe portal

Hebt u via uw werkgever een collectieve verzekering afgesloten? Dan krijgt u exclusief toegang tot het FitzMe portal. Hét startpunt om te werken aan uw gezondheid. Waar en wanneer u maar wilt. Met praktische informatie, oefeningen en unieke gezondheidsprogramma’s voor veel voorkomende gezondheidsklachten: stress, lichamelijke klachten en slaapproblemen.

Verbeter uw gezondheid stap voor stap met FitzMe

Start wanneer het ú uitkomt

 1. Ga naar het FitzMe portal

  Krijg inspiratie met de informatie en artikelen (zonder inlog).

 2. Registreer in 2 minuten

  En ontdek daarna álle mogelijkheden van het FitzMe portal.

 3. Beantwoord een paar vragen

  Dan krijgt u informatie die bij u past.

CZ heeft geen toegang tot uw gegevens op het portal, dus alles wat u doet blijft privé.

De voordelen van het FitzMe portal

 • Zélf werken aan een gezonde leefstijl
 • Ontwikkeld door deskundigen
 • Exclusief toegang tot online programma’s
 • Waar en wanneer u wilt

Dit is het FitzMe portal

Het FitzMe portal is een online portaal gericht op gezondheid en welzijn. Het is ontstaan door een samenwerking tussen De Gezonde Zaak en Medicinfo; bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in gezondheidsoplossingen.

Het FitzMe portal staat boordevol tips, oefeningen en inspiratie. En hebt u een aanvullende collectieve verzekering? Dan kunt u ook gratis gebruik maken van handige healthprogramma’s en minicursussen. Dus doe er uw voordeel mee.

Hebt u vragen?

Hebt u vragen over het FitzMe portal of één van de programma's? Bel FitzMe Company of stuur een e-mail.