Arbeidsfysiotherapeut doet een intake met een medewerker

Fit op het werk met arbeidsfysiotherapie

De helft van de Nederlandse werknemers heeft weleens last van lichamelijke klachten door het werk. Bijvoorbeeld door veel zitten, zwaar tillen of herhalende bewegingen. Herkenbaar? Ontdek wat arbeidsfysiotherapie voor kan doen.

Meld u aan

Intake arbeidsfysiotherapie

Bij de meeste Basis Collectief, Basis Collectief+ en BasisExtra Collectief
Comfort en ComfortExtra
Plus Collectief en PlusExtra Collectief
Top Collectief en TopExtra Collectief
van CZ krijgt u extra vergoedingen. Bijvoorbeeld voor een intake arbeidsfysiotherapie. Handig als u lichamelijke klachten hebt door het werk. Want een arbeidsfysiotherapeut onderzoekt die klachten en kijkt naar de situatie op uw werk. Maak daar dus gebruik van.

Dit krijgt u vergoed voor arbeidsfysiotherapie

U krijgt een vergoeding voor het intakegesprek dat bestaat uit: een vraaggesprek, een analyse van uw werksituatie (let op: dit is géén werkplekonderzoek online of op locatie) en eventueel een bewegingsonderzoek. Verder krijgt u één fysiobehandeling. Deze gaat van uw tegoed voor fysiotherapie af. Dus hebt u een aanvullende verzekering die 9 behandelingen fysio vergoedt, dan hebt u na de behandeling door de arbeidsfysiotherapeut nog 8 behandelingen over.

Tip: wanneer uw arbeidsfysiotherapeut adviseert om verder te gaan met arbeidsfysiotherapie, bespreek dit dan met uw werkgever. In veel gevallen vergoedt hij uw arbeidsfysiotherapie.

Hier kunt u terecht

Ga naar één van de arbeidsfysiotherapeuten die wij hiervoor hebben geselecteerd. Gaat u naar een andere arbeidsfysiotherapeut, dan krijgt u namelijk geen vergoeding. Om u aan te melden kunt u terecht bij LIJV.

Vragen? Neem contact met ons op

Naar boven