Online mindfulness

Zit u even niet lekker in uw vel of hebt u last van stress? Deze online cursussen kunnen u helpen.

We zitten allemaal weleens wat minder in ons vel. Niks om u voor te schamen dus. Maar wel heel vervelend. Daarom bieden we 3 online cursussen mindfulness bij onze aanvullende verzekeringen, samen met de MindfulnessFabriek, VitalMindz en Minday. Kijk welke cursus u kunt volgen.

Workshops van de MindfulnessFabriek

Geldt voor: de aanvullende verzekeringen Jongeren, Gezinnen en 50+
Vergoeding: € 60

Samen met de MindfulnessFabriek bieden we u 2 workshops. Ze duren beide 1,5 uur en bestaan uit een webinar van 45 minuten en een livegesprek met een mindfulnesstrainer.

  • De workshop 'Mindful pauzeren' is een passende mix tussen in beweging komen en ontspannen. Leer in slechts 1,5 uur hoe u beter kunt pauzeren, herken de signalen van uw lichaam en krijg praktische tips en oefeningen.
  • De workshop 'Mindful thuis werken' is speciaal voor mensen die thuis veel achter de computer werken. U leert uw aandacht te sturen en op basis daarvan keuzes te maken. Zo blijft u werkstress de baas en krijgt u een concreet overzicht van uw persoonlijke doelen en acties.

Meld u aan bij de MindfulnessFabriek

Beter in uw vel met VitalMindz

Geldt voor: deze Basis Collectief, Basis Collectief+ en BasisExtra Collectief
Comfort en ComfortExtra
Plus Collectief en PlusExtra Collectief
Top Collectief en TopExtra Collectief

Vergoeding: 100%

Last van piekeren, werkstress, angst of depressie? Overwin het met de online trainingen van Vitalmindz. Ga zelf thuis aan de slag met het trainingsprogramma en praktische opdrachten. En krijg via e-mail of telefoon ondersteuning van een therapeut. We vergoeden 1 module per jaar, 100%.

Meld u aan voor VitalMindz

Stress de baas met Minday

Geldt voor: deze Basis Collectief, Basis Collectief+ en BasisExtra Collectief
Comfort en ComfortExtra
Plus Collectief en PlusExtra Collectief
Top Collectief en TopExtra Collectief

Vergoeding: 100%

Met Minday leert u bewuster te leven en krijgt u meer rust in uw hoofd. Het programma start met een telefonische intake. Daarna kunt u direct aan de slag met de online training, met hulp van een mindfulness-coach. U staat er dus niet alleen voor. In totaal duurt het programma 8 weken.

Meld u aan bij Minday

Maak ook gebruik van deze diensten

Vragen? Neem contact met ons op

Naar boven