Kinderen bouwen tent

Ontspannen deze zomer

De zomer van 2020 wordt anders dan anders. Viert u vakantie rondom uw huis, in eigen land of in het buitenland? Waar u ook bent, ontspanning is belangrijk. Voor lichaam én geest. Ontdek alle tips.

Tips voor een zorgeloze vakantie

Of u nu thuis bent of ergens anders. Laat u inspireren op het FitzMe portal, een online portaal boordevol tips, oefeningen en informatie. En ga altijd goed beschermd op pad.

Vrouw in de bossen

Minder stress? Neem vakantie

Een paar weken vrij zorgt al voor minder stress. Een goede reden om vakantie te nemen dus. Ook rondom huis is er genoeg te doen. Wat dacht u van kamperen in eigen tuin?

Vrouw aan het sporten

Buiten maakt blij

Buiten zijn is goed voor lichaam én geest. 1 uurtje per dag extra in de buitenlucht maakt al verschil. Lekker slapen, een betere weerstand en beter zicht. Ziet u dat wel zitten? Op naar buiten!

Vrouw scant moedervlek met app

Goed beschermd de deur uit

Staat u al met één been buiten? Mooi. Maar zorg wel dat u goed beschermd bent. Binnen een kwartier kunt u al verbranden, óók in Nederland. Veel buiten geweest? Check regelmatig uw huid op verdachte plekjes.

FitzMe portal, speciaal bij uw collectieve verzekering

Hebt u via uw werkgever een collectieve verzekering afgesloten? Dan krijgt u exclusief toegang tot het FitzMe portal. Met praktische tips en online trainingen waarmee u zich het hele jaar door kunt ontspannen. Maar ook wat kunt doen aan uw lichamelijke conditie of slaapproblemen.

De voordelen van het FitzMe portal

 1. Zelf werken aan een gezonde leefstijl
 2. Ontwikkeld door deskundigen
 3. Exclusief toegang tot online programma
 4. Waar en wanneer u wilt

100% privé

CZ krijgt uw persoonlijke gegevens niet te zien. En we delen uw gegevens ook niet met uw werkgever. U kunt het FitzMe portal dus met een gerust hart gebruiken om deze zomer te ontspannen. En ook daarna.

Naar het buitenland?

Viert u vakantie in het buitenland? Ga dan goed verzekerd op pad.

 1. Check uw vergoeding
  Spoedeisende hulp in het buitenland krijgt u uit uw basisverzekering vergoed tot maximaal de Nederlandse prijs. Is het tarief hoger en hebt u een aanvullende verzekering? Dan kunt u een extra vergoeding krijgen. 
  Bekijk uw vergoeding in Mijn CZ

 2. Regel uw reisverzekering
  Een reisverzekering is belangrijk, zeker nu. Uw zorgverzekering vergoedt namelijk vaak niet alle zorg. Check of uw reisverzekering medische kosten vergoedt. Hebt u nog geen reisverzekering?
  Sluit 'm meteen af met 5% korting

 3. Code geel
  Controleer voor vertrek het reisadvies voor uw bestemming. Voor veel landen binnen de EU is het reisadvies aangepast van 'oranje' (vakantiereizen afgeraden) naar 'geel' (vakantiereizen mogelijk, let op risico's).
  Bekijk waar u op vakantie kunt

Ook handig voor u!

Vrouw en kind pakken koffer in

Ik ga op reis en neem mee...

Op vakantie in eigen land of het buitenland? Zorg dat u niets vergeet.

op vakantie in de natuur

Altijd een deskundige bij de hand

Of u nu thuis vakantie viert of ergens anders. App de verpleegkundige.