Hoe we helpen als u uw rekeningen niet kunt betalen

Geldzorgen zijn niet fijn. Kunt u uw premie, rekening of eigen risico niet betalen? Of heeft u een betalingsachterstand? Wacht niet tot de rekeningen zich opstapelen. Kijk meteen wat u kunt doen. En hoe wij u helpen.

Heeft u hier al aan gedacht?

Met deze handige regelingen krijgt u meer grip op uw uitgaven. En kunt u soms zelfs wat besparen:

 • Betaal uw eigen risico gespreid vooruit
  Betaalt u uw eigen risico van € 385 liever niet in één keer? Dan kunt u ook in 10 delen betalen. Zo staat u niet voor een verrassing. Vraag gespreid betalen voor 1 februari aan.
 • Vraag Zorgtoeslag aan
  Zorgtoeslag is een bijdrage van de overheid voor het betalen van uw zorgpremie. Om dit te ontvangen, mag u niet teveel verdienen. Bekijk de voorwaarden. En vraag de toeslag aan.
 • Krijg grip op uw geld met Geldfit
  Doe de Geldfit-test. En ontdek binnen 2 minuten wat u kunt doen. Liever persoonlijk advies? Dat kan ook. Kijk wat Geldfit voor u kan betekenen.
 • Vraag een gemeentepakket aan
  In veel Nederlandse gemeenten kunt u een gemeentepakket aanvragen. Hiermee betaalt de gemeente mee aan uw zorgpremie, en hoeft u soms geen eigen risico te betalen. Bekijk wat uw gemeente doet. En of u in aanmerking komt.

95%

van de mensen met een betaalachterstand vindt een oplossing door hulp te vragen

Bron:
CZ

400 verzekerden

vonden het afgelopen jaar een oplossing voor hun geldzorgen

Bron:
CZ

50+ gemeentes

werken met ons samen om betaalproblemen op te lossen

Bron:
CZ

U staat er niet alleen voor

Soms is het fijn als er met u meegedacht wordt. Loop binnen bij een CZ Servicekantoor. En vind samen met onze klantadviseurs een oplossing die bij u past. Zo voorkomen we dat uw kosten steeds hoger oplopen.

Kom bij ons langs
Vrouw legt informatie uit

Veelgestelde vragen

Kunt u hulp gebruiken? We zijn er voor u

Naar boven