Zorgverzekering voor uw baby

Gefeliciteerd met de geboorte van uw kindje. Geef de geboorte van uw baby binnen 4 maanden aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat uw kind goed verzekerd is op uw polis. Want uw kleintje verdient de beste zorg.

Geboorte doorgeven in Mijn CZ

Gratis zorgverzekering voor uw kind

Uw baby is tot de 18e verjaardag gratis meeverzekerd op uw polis. U betaalt dus geen eigen risico of premie voor uw kind. En staan u en uw partner op één polis? Dan ontvangt uw kindje de verzekering van de ouder met de meest uitgebreide dekking.

Geboorte van uw baby doorgeven

De geboorte van uw kindje is een bijzonder moment. Natuurlijk wilt u daarom de beste zorg voor uw kleine. Als u het Burgersservicenummer (BSN) van uw kind heeft ontvangen, kunt u de geboorte aan ons doorgeven. Doe dit binnen 4 maanden, want dan gaat de verzekering in vanaf de geboortedatum.

Zo regelt u de zorgverzekering voor uw kind

  1. Ga naar Mijn CZ

    U kunt uw baby eenvoudig bijschrijven via Mijn CZ.

  2. Vul de gegevens van uw kind in

    Vertel ons de naam, het BSN en de geboortedatum van uw baby. Dan zorgen wij ervoor dat uw kindje per de geboortedatum* op uw polis wordt bijgeschreven.

  3. Verstuur de aanmelding

    Binnen 10 werkdagen krijgt u een nieuwe polis waarop uw kind is bijgeschreven. De zorgpas voor uw kind ontvangt u digitaal in de CZ app.

*Let op: geeft u de geboorte van uw baby na 4 maanden door? Dan gaat de zorgverzekering van uw kind pas in vanaf de aanvraagdatum. Dit houdt in dat uw kleine een periode onverzekerd is. En zorgkosten tussen de geboorte en aanvraagdatum niet vergoed kunnen worden.

Iemand anders bijschrijven?

Kunt u hulp gebruiken? We zijn er voor u