CZ Verhaalservice na een ongeval of medische misser

Hebt u schade geleden door schuld van een ander? De CZ Verhaalservice kijkt met u of u die schade op de tegenpartij kunt verhalen.

Deskundige hulp bij schade

De gevolgen van schade door bijvoorbeeld een aanrijding of een medische misser zijn vaak ernstig en moeilijk te overzien. U kunt bijvoorbeeld schade aan uw auto hebben, maar ook te maken krijgen met verlies van inkomen of kosten die niet worden vergoed door uw zorgverzekering. Deskundige hulp is vaak onmisbaar bij het bepalen van de schade.

Gratis gesprek bij een letselschadeadvocaat of letselschadebureau

CZ kan gratis en zonder verplichtingen een gesprek voor u regelen bij een letselschadeadvocaat of letselschadebureau. Dit gesprek kan plaatsvinden bij CZ, op het advocatenkantoor, op het letselschadebureau of bij u thuis. De advocaat of de letselschadeadviseur beoordeelt samen met u of er sprake is van een schuldige tegenpartij. Hebt u een rechtsbijstandverzekering? Neem dan contact op met uw verzekering voor juridisch advies.

We hebben met de volgende advocatenkantoren en letselschadebureaus afspraken gemaakt:

Ongeluk melden

Hebt u medische kosten gemaakt na een ongeluk waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Meld dit dan bij CZ. De kosten die we hebben vergoed kunnen wij terugvragen bij de tegenpartij. Het eigen risico en kosten die we niet vergoed hebben, verhalen wij niet op de tegenpartij.

Vul het vragenformulier ongeval in en stuur het per post naar CZ Verhaalszaken, antwoordnummer 60355, 5000 VB Tilburg. U kunt ook telefonisch contact opnemen op (013) 593 83 60. Of stuur een e-mail.

Kunt u hulp gebruiken? We zijn er voor u

Op maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) zijn wij gesloten.

Naar boven