Vergoeding HealthCheck

Ontdek hoe uw gezondheid en leefstijl ervoor staan met de HealthCheck. Met een collectieve aanvullende verzekering of een aanvullende verzekering Jongeren, 50+ of Gezinnen kunt u deze gezondheidscheck vergoed krijgen.

Uw vergoeding in het kort

Basisverzekering

Geen vergoeding

Aanvullende verzekering

Met een Basis Collectief, Basis Collectief+ en BasisExtra Collectief
Comfort en ComfortExtra
Plus Collectief en PlusExtra Collectief
Top Collectief en TopExtra Collectief
 is een vergoeding mogelijk uit uw preventie-tegoed.

Met een aanvullende verzekering Jongeren, 50+ of Gezinnen is een vergoeding mogelijk wanneer u de HealthCheck kiest als online gezondheidsprogramma.

Eigen risico

U betaalt geen Bedrag dat u eerst zelf betaalt voordat u een vergoeding krijgt voor zorg. In Nederland kennen we 2 vormen van eigen risico, het verplichte en het vrijwillige eigen risico. Het verplichte eigen risico stelt de overheid vast en is in  2021 € 385. Bovenop het verplichte eigen risico kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico van maximaal € 500. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering.

Eigen bijdrage

U betaalt geen Bedrag dat u zelf betaalt voor zorg, medicijnen of hulpmiddelen. De eigen bijdrage staat los van het eigen risico en wordt niet verrekend met het eigen risico. Lees meer over het verschil tussen eigen bijdrage en eigen risico.

Wat krijgt u vergoed?

Uniek aan de HealthCheck van FitzMe is dat u deze gewoon veilig thuis kunt doen. De check is er in 2 varianten: de eenvoudige variant (€ 29,95) waarbij u alleen een online vragenlijst invult. En de uitgebreidere variant (€ 59,90) met online vragenlijst en testkit. Daarmee meet u thuis enkele waarden, zoals uw glucose en cholesterol.

U krijgt de HealthCheck vergoed uit het preventie-tegoed van de meeste Basis Collectief, Basis Collectief+ en BasisExtra Collectief
Comfort en ComfortExtra
Plus Collectief en PlusExtra Collectief
Top Collectief en TopExtra Collectief
.

Vanuit de aanvullende verzekeringen Jongeren, 50+ of Gezinnen is een vergoeding mogelijk wanneer u de HealthCheck kiest als online gezondheidsprogramma.

Meer weten of aanvragen?

Lees meer over de HealthCheck of vraag direct de HealthCheck aan op het FitzMe Portal.

Nog vragen? We zijn er voor u

Dinsdag 27 april 2021 zijn we gesloten vanwege Koningsdag.

Naar boven