Handige producten voor mantelzorgers

Mantelzorg kan ingewikkeld zijn. Hoe krijgt u de administratie op orde? Zorgen anderen wel goed genoeg voor uw naaste? En wat als er iets met u gebeurt? Met onze producten voor mantelzorgers krijgt u meer overzicht en controle.

Voorkom dat mantelzorg u ‘te veel’ wordt

We spreken regelmatig mantelzorgers voor wie het even 'te veel' wordt. Want mantelzorgers zijn vaak de enigen die goed weten welke zorg hun naaste nodig heeft. Een grote verantwoordelijkheid, die een zware last op de schouders kan zijn.

Gratis mantelzorgproducten van CZ

We hebben enkele producten die u helpen meer overzicht en controle te krijgen over de zorg van uw naaste. U kunt deze producten gratis bestellen als u óf degene voor wie u zorgt, verzekerd is bij CZ.

Bestellen werkt zó

Vraag de gratis mantelzorgproducten aan via het formulier. Houd rekening met een levertijd van 10 dagen.

CZ Mantelzorgpas

Mantelzorgpas

Wat als u iets overkomt? Dan moet meteen duidelijk zijn dat u voor iemand zorgt. Met de mantelzorgpas hebt u die zekerheid. Zodat de zorg gewoon doorgaat.

Meer over de CZ Mantelzorgpas

CZ Mantelzorgboek

Mantelzorgboek

In het mantelzorgboek verzamelt u medicijngebruik, persoonlijke verzorging en interesses handig bij elkaar. Een handig naslagwerk voor uzelf en voor iemand anders die een keer voor uw naaste zorgt.

Meer over het CZ Mantelzorgboek