Kraampakket

Zwanger? Dan krijgt u van ons een uitgebreid kraampakket. Hierin zit alles wat u nodig hebt voor de bevalling. Én een aantal leuke cadeautjes.

Zó werkt het

Hebt u kraamzorg aangevraagd? Dan zorgen wij ervoor dat u het kraampakket in de 7e maand van uw zwangerschap ontvangt. Helemaal gratis.

Kraampakket: ooievaar met baby

Wat zit er in het kraampakket?

Het kraampakket zit vol verzorgingsartikelen en medisch noodzakelijke producten voor de bevalling en de eerste dagen daarna. Zo krijg je o.a. matrasbeschermers, een navelstrengklem, kompressen, watten, steriele gaasjes, kraamverbanden en desinfecterende gel. Onmisbaar voor jou en je baby, maar ook voor de verloskundige of kraamverzorgster.

Hebt u nog geen kraampakket ontvangen?

Bent u langer dan 7 maanden zwanger en ontving u nog geen kraampakket? Bel onze Geboorteadviseurs.

Schrijf u in voor de zwangerschapsnieuwsbrief

Meld u aan voor de zwangerschapsnieuwsbrief en ontvang tijdens uw zwangerschap handige tips en leuke aanbiedingen in uw mailbox.

    • Groen vinkje: u krijgt de zorg volgens uw polisvoorwaarden vergoed. 
    • Oranje vinkje: u krijgt de zorg volgens uw polisvoorwaarden vergoed. In een incidenteel geval kan het zijn dat u langer moet wachten op uw behandeling als gevolg van onze afspraken over prijs en/of kwaliteit met ziekenhuizen en voor wijkverpleging.
    • Blauw vinkje: u krijgt de zorg volgens uw polisvoorwaarden vergoed, zoals bij gecontracteerde zorg. Ook al heeft de zorgverlener (nog) geen contract met ons.
    • Rood kruisje: u betaalt mogelijk een deel van de kosten van de behandeling zelf. Deze zorgverlener heeft geen contract met ons of niet alle behandelingen zijn gecontracteerd.
    terug naar de tekst

Bel ons

Vraag het onze geboortezorgadviseurs

088 555 77 55
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur