CZ Zorgverzekering reviews

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom horen we graag wat u van ons vindt. Daarmee helpt u ons en zorgen wij ervoor dat we u weer beter kunnen helpen.

CZ Reviews Kiyoh

Voor reviews gebruiken wij het onafhankelijke reviewsysteem Kiyoh.

Bekijk alle beoordelingen

Cijfer 8 en 4 sterren

Snelle, correcte en duidelijke reactie

Een vraag gesteld ivm vergoedingen via Whapp en daar op een snelle en duidelijke reactie ontvangen. Prettig en vriendelijk

2-8-2021 Adrienne, Bergeijk

Cijfer 10 en 5 sterren

Goed geholpen door Nefthaly via de whatsapp!

Ik had wat vragen over mijn polis en zwangerschap. Via whatsapp ben ik snel, vriendelijk en op persoonlijke wijze goed geholpen. Bedankt!

26-7-2021 Joni, Zwijndrecht

Cijfer 9 en 4,5 sterren

Klantvriendelijk en servicegericht, dat is mijn CZ

Via Whatsapp - geweldig dat deze tool door CZ als klantcontact wordt ingezet - heb ik mijn vraag gesteld en werd snel en prima geholpen.

14-5-2021 Marianne, Nistelrode

Bekijk alle reviews

Klantonderzoek

Elk jaar nodigen we een groep klanten uit om hun mening te geven over onze producten en diensten. In 2021 gaven klanten onze service een 8,3. Daar zijn we erg trots op.

Lees meer over het klantonderzoek van 2021

Zorg die verder gaat

Bij CZ geloven we dat zorg moet passen bij uw leven. Uw gezondheid is namelijk niet die van een ander. We staan naast u om mee te denken en u te begeleiden bij de keuzes die u heeft. En we zetten ons in om de zorg aan te laten sluiten bij wat u belangrijk vindt. Want goede zorg begint met wat belangrijk is voor u.

Moeder met kindje
Naar boven