CZ Zorgverzekering reviews

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom horen we graag wat u van ons vindt. Daarmee helpt u ons en zorgen wij ervoor dat we u weer beter kunnen helpen.

CZ Reviews uit Kiyoh

Voor reviews gebruiken wij het onafhankelijke reviewsysteem Kiyoh.

Cijfer 8 en 4 sterren

Duidelijk en snel

Heb 's avonds een bericht gestuurd en 's morgens de volgende dag gelijk een antwoord ook op mijn vraag, netjes en beleefd.

20-5-2022 Jeroen, Millingen aan de Rijn

Cijfer 10 en 5 sterren

Geweldige service!

Steeds als ik tegen iets aanloop, val ik terug op deze hulplijn. Super hoe het werkt en ook altijd de hulp gekregen die nodig was. Vriendelijk, snel concreet begripvol, gewoon geweldig.

10-5-2022 Karen, Maastricht

Cijfer 9 en 4,5 sterren

Tot dus ver goede verzekering en goede service

Ik zag dat per maand een klein bedrag op de rekening stond van huisarts. Hulp via WhatsApp leerde me dat CZ dit betaalt en niet ik. Ik was wel verbaasd want ik kende dit niet van m'n vorige verzekering. Maar goed, de uitleg via WhatsApp was uitstekend.

27-5-2022 Hein, Maastricht

Bekijk alle reviews

Wilt u ook een zorgverzekering van CZ?

Overstappen is heel eenvoudig. Bereken uw premie en sluit direct uw zorgverzekering online af.

Bereken uw premie in 2 minuten
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Handige overstapservice
  • 14 dagen bedenktijd

Klantonderzoek

Elk jaar nodigen we een groep klanten uit om hun mening te geven over onze producten en diensten. In 2022 gaven klanten onze service een 8,2. Daar zijn we erg trots op.

Lees meer over het klantonderzoek van 2022

Zorg die verder gaat

Bij CZ geloven we dat zorg moet passen bij uw leven. Uw gezondheid is namelijk niet die van een ander. We staan naast u om mee te denken en u te begeleiden bij de keuzes die u heeft. En we zetten ons in om de zorg aan te laten sluiten bij wat u belangrijk vindt. Want goede zorg begint met wat belangrijk is voor u.

Moeder met kindje
Naar boven