Student? Kies je voordeligste zorgverzekering

Betalen voor zorg die je niet nodig hebt? Nee, je wilt gewoon goed gedekt zijn voor het geval dat je zorg nodig hebt. Geen gedoe met bonnetjes, declareren doe je lekker online.

Kies een goedkope studenten zorgverzekering

Hoe kan het nou dat er verschil zit in prijs voor de basisverzekering? De inhoud is overal hetzelfde, die wordt elk jaar bepaald door de overheid. Toch zit er verschil in premie. Zo betaal je bij een zorgverzekering waarbij je alles online regelt vaak een lagere zorgpremie. Ga bijvoorbeeld voor onze goedkoopste basisverzekering: Zorgbewustpolis.

Kies je eigen risico: lagere zorgpremie of toch meer zekerheid?

Heb jij altijd wel een buffertje voor onverwachte zorgkosten? Ben je gezond en wil je maandelijks besparen op je zorgpremie? Dan kun je kiezen voor een hoger eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie. Wil je liever meer zekerheid over je uitgaven? Dan houd je gewoon het standaard verplichte eigen risico van € 385 per jaar.

Vrouw zittend in grasveld

Dé aanvullende verzekering voor studenten

Met onze aanvullende verzekering Jongeren ben je verzekerd voor:

  • Anticonceptie
  • 50 gratis condooms
  • Brillen en contactlenzen
  • Tandarts tot € 450
  • Fysiotherapie
  • Reisvaccinaties

Kies deze aanvullende verzekering Of lees meer over de aanvullende verzekering Jongeren

Jouw studentenverzekering in het buitenland

Of je nu naar het buitenland gaat voor vakantie, stage of een wereldreis, met de studenten zorgverzekering van CZ ben je ook in het buitenland goed verzekerd. Meer weten? Lees hier alles over je zorgverzekering in het buitenland.

Dit krijg je ook nog bij CZ

Vrouw scant moedervlek met app

Gratis huidcheck

Scan je huid op verdachte plekjes met de SkinVision app.

Student en 18 jaar? Regel je eigen zorgverzekering

Als je 18 wordt gaat er een wereld voor je open. Je mag alleen autorijden, abonnementen afsluiten en stemmen. En je moet zelf zorgen voor je zorgverzekering. Als je studeert kan je meeverzekerd blijven op de polis van je ouders. Maar je mag ook een eigen zorgverzekering afsluiten.

Dáárom CZ

  • Ruime vergoedingen
  • Altijd een pakket dat bij u past
  • Meer dan 20 extra's bij uw zorgverzekering

Vergeet niet je zorgtoeslag aan te vragen!

Ben je 18 jaar of ouder en heb je niet meer dan € 30.481 verdiend in 2021? Dan heb je waarschijnlijk recht op zorgtoeslag. Wil je weten of je toeslag kunt krijgen en op hoeveel toeslag je recht hebt? Start de proefberekening.

Veelgestelde vragen

Naar boven