Student? Kies je voordeligste zorgverzekering

Betalen voor zorg die je niet nodig hebt? Nee, je wilt gewoon goed gedekt zijn voor het geval dat je zorg nodig hebt. Geen gedoe met bonnetjes, declareren doe je lekker online.

Kies een goedkope studenten zorgverzekering

Hoe kan het nou dat er verschil zit in prijs voor de basisverzekering? De inhoud is overal hetzelfde, die wordt elk jaar bepaald door de overheid. Toch zit er verschil in premie. Ga bijvoorbeeld voor onze goedkoopste basisverzekering: Zorgbewustpolis.

Kies je eigen risico: lagere zorgpremie of toch meer zekerheid?

Heb jij altijd wel een buffertje voor onverwachte zorgkosten? Ben je gezond en wil je maandelijks besparen op je zorgpremie? Dan kun je kiezen voor een hoger eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie. Wil je liever meer zekerheid over je uitgaven? Dan houd je gewoon het standaard verplichte eigen risico van € 385 per jaar.

Dé aanvullende verzekering voor studenten

Met onze aanvullende verzekering Jongeren ben je verzekerd voor:

  • Anticonceptie
  • 50 gratis condooms
  • Brillen en contactlenzen
  • Tandarts tot € 450
  • Fysiotherapie
  • Reisvaccinaties
Kies deze aanvullende verzekering Of lees meer over de aanvullende verzekering Jongeren
Vrouw zittend in grasveld

Jouw studentenverzekering in het buitenland

Of je nu naar het buitenland gaat voor vakantie, stage of een wereldreis, met de studenten zorgverzekering van CZ ben je ook in het buitenland goed verzekerd. Meer weten? Lees hier alles over je zorgverzekering in het buitenland.

Student en 18 jaar? Regel je eigen zorgverzekering

Als je 18 wordt gaat er een wereld voor je open. Je mag alleen autorijden, abonnementen afsluiten en stemmen. En je moet zelf zorgen voor je zorgverzekering. Als je studeert of thuis woont kun je meeverzekerd blijven op de polis van je ouders. Maar je mag ook een eigen zorgverzekering afsluiten. Bekijk al je opties.

Beste service

Declareer snel en makkelijk via de app. En stel uw vraag aan het CZ Zorgteam. Altijd persoonlijk.

Ruimste vergoedingen

Passend bij de zorg die u nodig heeft. Wat er ook gebeurt.

Meer dan 20 extra's

Van voordelig sporten tot hulp bij afvallen of een gratis huidcheck.

Vergeet niet je zorgtoeslag aan te vragen!

Ben je 18 jaar of ouder en ga je in 2022 niet meer dan € 31.998  verdienen? Dan heb je waarschijnlijk recht op zorgtoeslag. Wil je weten of je toeslag kunt krijgen en op hoeveel toeslag je recht hebt? Start de proefberekening.

Veelgestelde vragen

Naar boven