Ik word niet meer beter

Woorden schieten te kort als u niet meer kunt genezen van kanker. Wat vindt u het allerbelangrijkste in deze situatie? Veel mensen willen meer rust, duidelijkheid en steun. We helpen u graag met het vinden van de best passende zorg.

Kies samen de zorg die ú fijn vindt

Het is belangrijk dat zorg aansluit bij uw wensen. Zeker als u ongeneeslijk ziek bent verklaard. Dan is het fijn als u weet waar u hulp kunt vinden die het beste bij uzelf én uw naaste past. Onze adviseurs zetten alle opties graag voor u op een rijtje. Wat moet er bijvoorbeeld geregeld worden voor een hospice? Of wat is er nodig om thuiszorg zo passend mogelijk te maken?

Kom in contact met het CZ Zorgteam

Vergoeding mantelzorger

Het is fijn als een naaste voor u kan zorgen. Dit voelt vertrouwd en brengt rust. Maar soms is het zorgen voor iemand zwaar. En juist dan kan een steuntje in de rug fijn zijn. CZ biedt dit graag aan mantelzorgers.

Ontdek het hier
Man en vrouw op de bank

Kom in contact met lotgenoten

In een inloophuis ontmoet u lotgenoten en hun naasten. Het kan fijn zijn om uw ervaringen met iemand anders te delen. Een inloophuis kunt u altijd bezoeken om een praatje te maken of informatie op te vragen. Ook kunt u deelnemen aan activiteiten zoals koken en yoga. Met een aanvullende verzekering kunt u een vergoeding van maximaal € 150,- ontvangen voor geestelijk maatschappelijke zorg.

Kijk hoe het werkt

Zorg nodig?

Het CZ Zorgteam helpt u graag met persoonlijk advies. Van wachtlijstbemiddeling tot het vinden van de juiste zorgverlener. Voor uzelf of iemand voor wie u zorgt.