Hulp bij kanker

Kanker kan een leven volledig op z’n kop zetten. Voor degene met de diagnose, maar ook voor de naasten. U staat er niet alleen voor. We ondersteunen u graag vanaf de eerste diagnose tot het vinden van zorg die bij ú past.

Kanker bij uw naaste

Heeft uw naaste een diagnose kanker gekregen? Dit kan net zo hard aankomen bij u, als bij de patiënt. Weet dat u er niet alleen voor staat. Wilt u voor uw naaste gaan zorgen? Of blijft u enige tijd logeren in de buurt van het ziekenhuis? Kijk dan of deze vergoedingen u kunnen helpen.

Logeerkosten

Als uw naaste voor een langere tijd in het ziekenhuis moet verblijven, is het fijn om in de buurt te zijn. Met uw aanvullende verzekering kunt u deze logeerkosten vergoed krijgen.

Bekijk de vergoeding

Inloophuizen en lotgenoten

Soms kan het fijn zijn om uw ervaringen met iemand anders te delen. U kunt dan altijd een inloophuis bezoeken om een praatje te maken of informatie op te vragen. Of om deel te nemen aan activiteiten zoals koken en yoga.

Bekijk de vergoeding

Mantelzorg

Als mantelzorger kan er veel op u afkomen. Daarom kan een extra steuntje in de rug fijn zijn. CZ biedt u graag deze ondersteuning.

Bekijk de vergoeding