Medisch specialist

Twijfels over een diagnose of behandeling in het ziekenhuis zijn heel gewoon. Als klant van CZ kunt u uw vragen vertrouwelijk bespreken met een onafhankelijk medisch specialist.

Of bel 085 500 05 11 voor advies.

Advies van een andere arts

In het gesprek met uw arts krijgt u veel informatie. Daarnaast brengt zo’n gesprek in het ziekenhuis vaak allerlei emoties met zich mee. Het kost even tijd om dit te verwerken.

Het is dan ook niet vreemd dat u na het consult nog vragen of twijfels hebt. Wilt u deze snel en vertrouwelijk bespreken? Wij regelen graag een gesprek met een onafhankelijk medisch specialist voor u. Het is wel belangrijk dat u al een diagnose hebt gekregen.

Geen second opinion

Het gesprek met de medisch specialist is geen second opinion. U hoeft geen medisch dossier aan te leveren en de aanvraag verloopt niet via uw eigen arts. De medisch specialist luistert naar u, geeft antwoord op uw vragen en deelt kennis en ervaring. En helpt u bij het voorbereiden van het volgende gesprek met uw eigen arts.

Zo werkt het

  1. Stel uw vragen aan de medisch verpleegkundige

  2. De medisch verpleegkundige bekijkt of u advies kunt krijgen van een medisch specialist

  3. Binnen 3 werkdagen neemt een medisch specialist contact met u op.

Uw informatie blijft privé

Medicinfo is een onafhankelijke partij en voert deze dienst uit voor CZ. Alles wat u bespreekt is vertrouwelijk, Medicinfo deelt geen informatie met CZ.

Exclusief voor klanten van CZ

Deze dienst is exclusief en gratis voor klanten van CZ.

spiekbriefje voor bij de dokter

Tips voor een online afspraak met de dokter

Een online of telefonisch gesprek met een dokter kan spannend zijn. Voorkom dat u iets vergeet met ons gratis spiekbriefje.

Download het spiekbriefje

CZ Zorgteam

U kunt bij het zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

Naar boven