Vrolijke vrouw

Lekker in je vel!

In de zomer wandelen, fietsen en zwemmen we wat af. Daardoor blijft u fit en gezond. Maar ook na de vakantie is het belangrijk om genoeg te bewegen. Zo blijft u lekker in balans.

Blijf actief

Bewegen heeft veel voordelen. Een beter gevoel, meer energie en minder risico op hart- en vaatziekten. Om iedere dag genoeg te bewegen, hoeft u echt niet naar de sportschool. Met kleine veranderingen haalt u een groots resultaat. Neem wat vaker de trap in plaats van de lift. En haal uw boodschappen te voet of op de fiets.

Inspiratie nodig?

Er zijn veel handige apps die u op weg helpen om lekker te blijven bewegen. Stippel uw fiets- of wandelroute uit of volg een yogales, gewoon thuis op uw eigen mat.

Bekijk alle apps op FitzMe

Sportende dames

Ga aan de slag

Werken aan een gezondere leefstijl? Met het gratis Get Fit programma krijgt u hulp van sport- en voedingsdeskundigen. Ontvang elke week een programma op maat, met gezonde recepten en sportoefeningen voor thuis. Meld u aan en start wanneer het ú uitkomt.

Ontdek het Get Fit programma

Eerste hulp bij overgewicht

Gratis Get Fit programma

Voor iedereen die gewicht wil verliezen of gezonder wil leven. Ontvang een persoonlijk plan, en overleg met een diëtist.

Vergoeding leefstijlcoaching

Voor een gezondere leefstijl bij ernstig overgewicht of een chronische ziekte. Krijg advies en begeleiding over voeding, beweging en gedrag.

Zoek een diëtist of psycholoog

Pak overgewicht aan met hulp van een diëtist of psycholoog. Ontvang voedingsadvies of psychologische begeleiding rond overgewicht.