Zorg die verder gaat

CZ gaat verder. Voor de zorg van Nederland. En voor u.

Verder tegen werkstress

Meer dan 1 miljoen Nederlanders loopt jaarlijks het risico op burn-outklachten. Bekijk in het filmpje hoe we helpen om zelf aan de slag te gaan met het herkennen, voorkomen en aanpakken van werkstress.

Verder met de inzet van e-health

Lange wachtlijsten, personeelstekorten. Bekijk in het filmpje hoe wij onderzoeken wat nieuwe technologie daaraan kan doen. Zodat patiënten minder vaak naar het ziekenhuis hoeven, artsen efficiënter kunnen werken én wachtlijsten korter worden.

Verder voor de beste zorg, overal in Nederland

Iemand met prostaatkanker wil dicht bij huis behandeld worden. Maar sommige ziekenhuizen hebben meer ervaring dan andere. Bekijk in het filmpje hoe wij eraan werken dat mensen altijd terecht kunnen bij een expert. Dichtbij óf verder weg.

Verder tegen onnodig dure medicijnen

De kosten van medicijnen blijven stijgen. Bekijk in het filmpje hoe we manieren zoeken om medicijnen betaalbaar te houden.

Verder voor u

Als het om gezondheid gaat, is iedereen weleens onzeker. bekijk in het filmpje hoe wij helpen in iedere zorgfase. Precies op het moment dat het nodig is. Van spiekbriefje tot advies van een zorgprofessional.