Uw gezondheid is niet die van een ander

Bij CZ geloven we dat zorg moet aansluiten bij uw leven. Niet alleen als u zorg nodig heeft, ook als u gezond wil blijven. Voor de een helpt een goed gesprek met een arts, de ander heeft baat bij meer bewegen of tijd voor zichzelf nemen.

Wat is belangrijk voor u?

Gezondheid gaat over meer dan niet ziek zijn. Stel uzelf daarom regelmatig de vraag: wat is belangrijk voor mij? Als u dat weet, kunnen wij u verder op weg helpen op de manier die bij u past.

Lynn, Renee en Mirjam kijken verder dan hun fysieke gezondheid

Lynn, Renee en Mirjam hebben alle drie hun eigen uitdagingen als het gaat om gezondheid. Ze gingen op zoek naar manieren om hiermee om te gaan. Van positief blijven en genieten van kleine momenten tot het aanpassen van leefstijl. Kijk wat zij belangrijk vinden.

Ik wil positief in het leven staan

Lynn kreeg een stoma na een zware darminfectie. Ze heeft haar situatie geaccepteerd en vindt het belangrijk dat zij zich niet beperkt voelt. Daardoor kan zij nu mensen inspireren met haar verhaal.

Ik wil duidelijke antwoorden

Renée heeft borstkanker. Ze probeert positief te blijven en is een rots in de branding voor veel van haar volgers. Heldere antwoorden van artsen die echt met haar meeleven, dat is belangrijk voor Renée.

Ik wil goed voor mezelf zorgen

Mirjam had drie keer zwangerschapsdiabetes. Toen ze zich niet lekker voelde na het eten van een stuk taart op een feestje, ging ze naar de dokter. Het bleek chronische diabetes, type 2. Ze paste haar leefstijl aan.

Extra support bij uw zorg en gezondheid

Bij CZ krijgt u meer dan 20 extra's voor uw zorg en gezondheid. Bijvoorbeeld om positiever in het leven te staan, te werken aan een gezondere leefstijl of om de beste keuze te maken bij uw behandeling.

Welke extra's passen bij u?
Man en vrouw kijken op tablet

Vindt u de informatie op deze pagina nuttig? Ja Nee

Naar boven