CZ Zorgadviseurs: deskundig advies bij diabetes

Met diabetes is goed te leven. Als u maar weet hoe. Onze zorgadviseurs helpen u de juiste zorg te vinden en beantwoorden telefonisch al uw vragen.

Welke zorg past bij u?

Diabeteszorg is in Nederland goed geregeld. Er is van alles beschikbaar om te werken aan uw gezondheid en uw streefwaarden op peil te houden.

Maar wat past het beste bij u? Onze zorgadviseurs van het CZ Zorgteam zetten voor u graag de mogelijkheden op een rijtje. Misschien is e-health iets voor u, of bepaalde beweegprogramma’s en gezondheidscursussen. Ook kunnen ze u helpen uw consult voor te bereiden.

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

Onze zorgadviseurs weten waar u recht op hebt, welke zorg we voor u inkopen en waar u om kunt vragen als u bij de huisarts bent. Al uw vragen beantwoord in één telefoontje.

Bel CZ Zorgteam voor:

  • Vragen over uw diabetestestmateriaal 
  • Vragen over diabeteszorg in uw regio 
  • Consultvoorbereiding van afspraken met uw zorgverleners 
  • Informatie en advies over nieuwe mogelijkheden zoals e-health

Wie is onze zorgadviseur diabetes?


Onze zorgadviseur Corola stelt zich graag even aan u voor.

“Als CZ Zorgadviseur spreek ik veel mensen met diabetes die vragen hebben over het testmateriaal. Waar kan ik die halen? Wat krijg ik vergoed? Ook zijn er mensen die hun leefstijl willen veranderen, maar niet weten waar ze hulp en ondersteuning kunnen krijgen. Ik probeer ze te helpen door ze te verwijzen naar gratis CZ-diensten of naar andere mogelijkheden.”

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Waarbij helpt het CZ Zorgteam?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.

CZ Zorgteam