“De second opinion veranderde mijn leven”

Céline (25) liep bijna 5 jaar op krukken. Ze kon niet lopen van de pijn na een operatie aan haar voet. Nederlandse artsen konden de oorzaak niet vinden. CZ regelde een second opinion via Best Doctors. “Een beknelde zenuw”, aldus een Amerikaanse arts. Céline werd geopereerd. Binnen 3 dagen liep ze weer. Zonder krukken!

Celine Hulleman

De hoop opgegeven hebben en één week later gewoon weer kunnen lopen

Nooit sporten. Geen mooie hakken dragen en altijd pijn. Céline vertelt hoe ze 5 jaar lang heeft gedokterd met de pijn in haar voet. Dat een second opinion zo’n verschil kon maken had ze in haar mooiste dromen niet kunnen hopen.

De zorgadviseur vroeg me “Ken je Best Doctors?” 

Na 5 jaar dokteren vroeg een zorgadviseur van CZ of Céline Best Doctors kende. Best Doctors werkt met de beste specialisten in de wereld. Hun doel: de beste diagnose en het beste behandelplan. Als een eerdere second opinion niet heeft geholpen, kan CZ in sommige gevallen Best Doctors inschakelen. Céline: “Dat zo’n mogelijkheid bestaat, is fantastisch. Dat moeten veel meer mensen weten.

Wilt u ook gebruik maken van Best Doctors?

Hebt u een Zorg-op-maatpolis of Zorgkeuzepolis? Dan kunt u via Best Doctors een internationale topspecialist om een second opinion vragen. Onze zorgadviseurs van CZ Zorgteam helpen u graag bij het aanvragen van een second opinion. Ze hebben een medische achtergrond en alles wat u bespreekt blijft vertrouwelijk.

Bel ons

CZ Zorgteam

(013) 594 91 10
Uw gebruikelijke beltarief
Maandag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur

Hoe kan het CZ Zorgteam u helpen?

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor persoonlijk advies, het regelen van zorg en het vergelijken van zorgverleners.

Zorgteam