“Meer tijd voor mezelf én goede zorg voor mijn ouders”

Leida

Leida ziet haar ouders elke dag meer veranderen. Vader Ben (84) en moeder Jopie (83) hebben allebei dementie. Dagelijks zorgt Leida voor haar ouders. Maar die zorg wordt steeds zwaarder en ingewikkelder. Daarom krijgt Leida op advies van het CZ Zorgteam hulp van een casemanager. Zo heeft Leida ook wat tijd voor zichzelf.

“Jullie lachen altijd,” zeggen anderen als ze ons samen zien

Leida, Ben en Jopie geven een kijkje in hun leven. Leida: “We willen anderen graag laten zien dat je ondanks de beperkingen van dementie toch vrolijk en positief in het leven kunt blijven staan.”

“Het CZ Zorgteam en de casemanager nemen een last van mijn schouders”

Leida: “Ik merk dat ik steeds meer taken op me neem en verantwoording voel. Daarom ben ik blij dat de zorgadviseur van CZ mij in contact bracht met een casemanager. Zij helpt me bij het nemen van belangrijke beslissingen en draagt ideeën aan waar ik zelf niet aan denk. Zoals hulp in het huishouden of een dagbesteding voor mijn ouders. Met die hulp valt er echt een last van mijn schouders.” Zorgt u net als Leida voor iemand met dementie? De zorgadviseurs van het CZ Zorgteam helpen u graag.

Maak kennis met het zorgteam