Kies uw zorgverlener

Hebt u een indicatie van het CIZ gekregen voor langdurige zorg? Kies een zorgverlener die de zorg kan leveren die u nodig hebt.

Dit kan een zorgverlener zijn met wie wij afspraken hebben gemaakt óf een zorgverlener die u zelf kiest en betaalt met een persoonsgebonden budget. Net wat het beste bij u past. U kiest zelf van wie, wanneer en hoe u uw zorg wilt ontvangen.

Zorgverleners die afspraken hebben gemaakt met CZ zorgkantoor

Hebt u een indicatie gekregen van het CIZ voor langdurige zorg en wilt u geen pgb? Dan kunt u kiezen uit zorgverleners die afspraken hebben gemaakt met CZ zorgkantoor.

Zoek en vind een zorgverlener waarmee wij afspraken hebben gemaakt voor het leveren van langdurige zorg. Van zorgboerderij tot kleinschalig wonen of verblijf in een verpleeghuis of gehandicapteninstelling. Vind uw zorg.

Hebt u de keuze voor uw zorgverlener aangegeven bij ons of het bij het CIZ? Dan ontvangt de zorgverlener een kopie van uw indicatie en neemt hij binnen twee werkdagen contact met u op. Vervolgens maakt u met uw zorgverlener afspraken over de zorg die u nodig hebt.

Nog geen keuze voor zorgverlener gemaakt?

Dan nemen wij contact met u op om samen een zorgverlener te kiezen.

Wilt u toch liever zelf uw zorg regelen met een pgb?

Een pgb geeft veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheden. We kijken daarom samen of een pgb past en of het een verantwoordelijke keuze is. Lees hier hoe u een pgb kunt aanvragen.