CZ Helpline

Heeft u op reis een gezondheidsvraag, of wordt u opgenomen in het ziekenhuis? Bel dan met de CZ Helpline voor advies van een deskundige.

Bel: +31 13 468 04 02

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Advies en hulp van een Nederlandse verpleegkundige.
  • Ondersteuning bij het regelen van een garantieverklaring.

Waarmee kan de CZ Helpline u helpen?

De CZ Helpline adviseert of u bij bepaalde klachten naar een arts moet. Ook kan de CZ Helpline helpen een arts of ziekenhuis in de buurt te vinden. Wordt u onverwacht opgenomen in een ziekenhuis? Neem dan altijd zo snel mogelijk contact op.

Vraagt uw zorgverlener u om direct een bedrag boven de € 250 te betalen? Dan kan de CZ Helpline een garantieverklaring voor u regelen. U hoeft de kosten dan niet zelf voor te schieten. Dit kan alleen als u een aanvullende verzekering heeft.

Wat kost het?

Voor het bellen van de CZ Helpline betaalt u uw gebruikelijke belkosten voor bellen naar een vast nummer. Houd daarnaast rekening met de kosten die u betaalt voor bellen vanuit het buitenland.

Haal meer uit CZ Extra

Of u nu gezonder wil leven of zorg nodig heeft. Bij CZ krijgt u meer dan 20 gratis extra's die u support geven bij uw zorg en gezondheid. Zoals de FitzMe app, voor een gezondere leefstijl, appen met een verpleegkundige en kortingen op brillen, sportkleding en nog veel meer. Wat past bij u?

Ontdek alle extra's
Man en vrouw kijken op tablet

CZ Helpline

Naar boven