CZ Helpline

Heeft u op reis een gezondheidsvraag, of wordt u opgenomen in het ziekenhuis? Bel dan met de CZ Helpline voor advies van een deskundige.

Bel +31 13 468 04 02

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Advies en hulp van een Nederlandse verpleegkundige.
  • Ondersteuning bij het regelen van een garantieverklaring.

Waarmee kan de CZ Helpline u helpen?

Als u in het buitenland bent, adviseert de CZ Helpline u of u bij bepaalde klachten naar een arts moet. Ook kan de CZ Helpline helpen een arts of ziekenhuis in de buurt te vinden. Wordt u onverwacht opgenomen in een buitenlands ziekenhuis? Neem dan altijd zo snel mogelijk contact op.

Vraagt uw zorgverlener u om direct een bedrag boven de € 250 te betalen? Dan kan de CZ Helpline een garantieverklaring voor u regelen. U hoeft de kosten dan niet zelf voor te schieten. Dit kan alleen als u een aanvullende verzekering heeft.

Wat kost het?

Voor het bellen van de CZ Helpline betaalt u uw gebruikelijke belkosten voor bellen naar een vast nummer. Houd daarnaast rekening met de kosten die u betaalt voor bellen vanuit het buitenland.

Haal meer uit CZ Extra

Sportpakket, online gezondheidstrainingen, korting op brillen. Of u nu gezonder wil leven of zorg nodig heeft. Bij CZ krijgt u meer dan 20 extra's die u support geven bij uw zorg en gezondheid. Wat past het beste bij ú?

Ontdek alle extra's
Man en vrouw kijken op tablet

CZ Helpline