Zo gaat u goed voorbereid op reis

Zorgen zijn nooit fijn. En zeker niet tijdens uw vakantie. Zorg daarom voor een goede voorbereiding. Van het aanvragen van uw EHIC tot het regelen van een reisverzekering. Kijk wat u kunt doen.

Tips tijdens uw vakantie

Of u nu een verre reis gaat maken of vakantie viert in eigen land. Met deze tips zorgt u voor een zorgeloze tijd. Van fijne apps tot passende zorg in elke situatie.

Vind een zorgverlener tijdens uw vakantie in Nederland

Als u zorg nodig heeft tijdens uw vakantie in eigen land, is het fijn als u weet waar u terecht kunt. Daarom helpen we u graag op weg. Met de CZ ZorgVinder vindt u een gecontracteerde zorgverlener bij u in de buurt.

Gebruik de CZ ZorgVinder

Kijk wat u vergoed krijgt voor spoedeisende hulp buitenland

Zorg is vaak duurder in het buitenland. Juist dan is het fijn om te weten wat u precies vergoed krijgt.

Bekijk de vergoeding spoedeisende hulp

App een verpleegkundige tijdens uw vakantie

Een verpleegkundige die met u meegaat op vakantie? Geen probleem! Download App de Verpleegkundige, dan heeft u altijd medisch advies op zak. Helemaal gratis.

Download de app

Neem de CZ app mee op reis

Soms is het fijn om zeker te weten wat u vergoed krijgt. Zeker als u onverwachts zorg nodig heeft tijdens uw vakantie. Met de CZ app bekijkt u gemakkelijk uw polis en vergoedingen. En regelt u snel uw zorgzaken. Vakantie voorbij en tijdens uw reis zorgkosten gemaakt? Declareer het eenvoudig met de CZ app. Waar en wanneer het ú uitkomt.

Download de CZ app

Na de vakantie vlekjes controleren?

Een zonnige vakantie is heerlijk. Heeft u van de zon genoten? Vergeet dan niet uw huid extra te controleren op verdachte vlekjes of plekjes. Doe dit gemakkelijk met SkinVision. En krijg binnen 30 seconden meer zekerheid. 

Download SkinVision
Iemand checkt huid met SkinVision app

Kunt u hulp gebruiken? We zijn er voor u