Over CZ

Welkom bij CZ groep. Wij zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Onze missie: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iederéén.

Wie wij zijn

Alles voor betere zorg

Wij streven ernaar om alles rond onze zorgverzekeringen eenvoudig en gemakkelijk te maken. En wij bieden persoonlijke begeleiding naar goede zorg. Wij werken iedere dag aan het beschikbaar maken en houden van goede zorg voor iedereen die het nodig heeft.

In de maatschappij

CZ groep is op verschillende manieren bij de samenleving betrokken. Wij zetten het CZ Fonds in om extra ondersteuning te bieden aan zorgvernieuwing en zorgzame, informele zorg. Hiernaast hebben we partnerships met onder andere het Ronald McDonald Huis en CZ Tilburg Ten Miles.

Carrière met perspectief

We bieden onze 3,6 miljoen klanten niet alleen een uitstekende zorgverzekering, we willen ook dat ze de best mogelijke zorg krijgen. Wij zoeken hiervoor de beste mensen. Mensen die betekenisvol werk willen doen in een organisatie die constant streeft naar verbetering.

Over CZ jaarverslag 2017 met cijfers - meisjes kijken naar links

CZ in 2017

CZ groep heeft over 2017 een negatief resultaat van 140 miljoen euro geboekt. Dit komt omdat wij reserves inzetten om uw premie minder hard te laten stijgen dan eigenlijk nodig is. Meer weten?

Alles over ons jaarverslag 2017