Maatschappelijke betrokkenheid

Naast de uitvoering van onze kerntaak en maatschappelijke opdracht, is CZ groep ook op andere manieren bij de samenleving betrokken. Wij hebben diverse partnerships die inhoudelijk goed bij onze maatschappelijke rol passen en die verbetering van de zorg in brede zin tot doel hebben.

CZ Tilburg Ten Miles

CZ is sinds 2016 de titelsponsor van de Tilburg Ten Miles; dé wedstrijd en trimloop van Tilburg. Op deze manier doen wij vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid iets terug voor de stad waarin ons hoofdkantoor staat en dragen we bij aan een gezonder Tilburg. Wij dragen in aanloop naar het evenement actief bij aan het bevorderen van deelname. We betrekken scholen, werken samen met de gemeente aan het enthousiasmeren van deelnemers aan gemeentelijk leefstijlprojecten en we stimuleren natuurlijk ook onze eigen medewerkers om mee doen.

Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis biedt gezinnen met een ziek of gehandicapt kind een warm en gastvrij verblijf aan in of dichtbij ziekenhuizen. Zodat het kind zich geborgen en veilig kan voelen door de aanwezigheid van de ouders. CZ is partner van de huiskamer van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant.

Over sponsoring door CZ

Vanuit de maatschappelijke rol die CZ als zorgverzekeraar heeft, kiezen wij zorgvuldig voor betekenisvolle partnerschappen met een tijdsperspectief van enkele jaren. De sponsorovereenkomsten die wij aangaan zijn van maatschappelijke aard en gerelateerd aan zorg.