Samenwerken aan duurzame ontwikkeling

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als Zorgverzekeraar dragen we, waar we kunnen, bij aan duurzame, maatschappelijke ontwikkelingen. Van de inkoop van zorg en de wijze waarop wij ons werkgeverschap invullen, tot ons vermogensbeheer en de manier waarop wij onze interne processen hebben ingeregeld. Want duurzaamheid gaat veel verder dan ‘groen’ doen.

Zo dragen wij bij

CZ zet zich met onderstaande thema's extra in op gebied van goede gezondheid en welzijn, eerlijk werk en economische groei, geen armoede en klimaat.

Jezelf zijn op je werk

We geloven in de kracht en meerwaarde van diversiteit van medewerkers binnen onze organisatie. Hoe meer diversiteit, hoe meer we van betekenis kunnen zijn voor onze klanten en de zorg. We streven naar een toegankelijke werkcultuur waarin iedereen met zijn of haar achtergrond, talenten, ideeën en overtuigingen mee mag praten, denken en beslissen.

Meer weten?

Uit de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties heeft CZ 4 ontwikkelingsdoelen gekozen waar we ons extra voor zullen inzetten: goede gezondheid en welzijn, eerlijk werk en economische groei, geen armoede en klimaatactie.

Lees meer over de 4 gekozen doelen van CZ
Tuinder met mand vol rabarber