Wie wij zijn

CZ groep. Ooit begonnen als kleine verzekeraar. Nu zijn we met 3,6 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars zónder winstoogmerk. En we hebben een missie: goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen.

Dit zijn wij

Wat ooit begon met zo’n 7.500 leden, is uitgegroeid tot een zorgverzekeraar met 3,6 miljoen verzekerden. De solidariteit waarmee CZ werd opgericht, is nog altijd levend. Lees meer over onze geschiedenis, visie, missie, verzekeringen en diensten.

Zó voegen wij waarde toe

Alles voor betere zorg. Daar staat CZ groep voor. Betere zorg voor de maatschappij in het algemeen en onze verzekerden in het bijzonder. Ons waardecreatiemodel laat zien hoe we omgaan met de bronnen die nodig zijn voor onze bedrijfsvoering.

Zó werken wij

In onze organisatie staan verzekerden voorop, is er goed toezicht op het bestuur en voldoen we aan alle wet- en regelgeving. Ook houden we ons aan diverse gedragscodes, waaronder de Gedragscode Goed Zorgverzekeraarschap.


Over CZ jaarverslag 2017 met cijfers - meisjes kijken naar links

CZ jaarverslagen

Wat zijn de recente ontwikkelingen in zorg? Wat is de rol, visie en ambitie van CZ? En hoe tevreden zijn onze verzekerden? Lees ons jaarverslag voor onze maatschappelijk, financiële en sociale resultaten.

CZ jaarverslagen